Oppheng selges separat
UMAGE

Jazz lampeskjerm Ø65 - eik

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Lampeskjermen er laget av eik og bringer tonene av nordisk natur inn i interiøret. Det er brukt en eksklusiv 3D finér-teknologi for å lage den organiske formen som vil gi varme og vitalitet til hjemmet. Jazz er inspirert av de flytende linjene som finnes i en blomst og et klassisk grammofonhorn, derav navnet.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 499
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Jazz er en elegant lampeskjerm fra danske Umage. Inspirert av den blomstrende Frangipani-blomsten vil Jazz gi liv til rommet. For å skape de organiske formene er det brukt en spesiell 3D-teknologi. De buede bladene vil styre lyset nedover, og er perfekt til å lyse opp spisebordet.


Lampeskjermen passer perfekt i moderne hjem, der tre og andre naturmaterialer har fått oppmerksomhet. Du velger selv om skjermen skal kombineres med et pendeloppheng for å skape en takpendel, eller om du vil kombinere den med et gulvlampe-stativ. Dermed kan du få Jazz til å fungere inn i ditt hjem, uansett hvor du har behov for spennende design og et lekkert lys.


Umage har et samarbeid med den frivillige organisasjonen One Tree Planted som gjør at for hver Jazz som selges, plantes et nytt tre.

Spesifikasjoner
Varenr. 5710302022161
Produktnummer hos leverandør 2216
Farge Eik
Materiale Eik
Diameter i cm 65
Høyde i cm 24