HØVIK LYS

Isa skjerm Ø25 oval - natur lin

Isa lampeskjerm er en oval skjerm med 25 cm i diameter. Skjermen skrår inn mot toppen. På utsiden er skjermen trukket i naturfarget lin, mens innsiden er hvit og reflekterer lyset. Skjermen klypes rett på lyspæren. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 759
Færre enn 5 på nettlager
55+ på butikklager
Mer om dette produktet

Isa er en oval lampeskjerm med 25 cm diameter i bunnen. Skjermen skrår inn mot toppen, hvor den har en diameter på 16 cm. På utsiden er lampeskjermen trukket i hvit lin, mens innsiden av skjermen er hvit og gir et reflektert lys. Skjermen klypes rett på lyspæren. 


ANBEFALT BRUK

  • Bruk denne skjermen til baser som har en mindre diameter enn 25 cm. Lampeskjermens diameter bør være bredere enn lampefoten er på sitt bredeste. 
  • Superfin til en lampefot som er rund. 
  • Kjempefin å bruke til lampefot som harmonerer i materialet. Lin står fint til litt røffere materialer, som treverk, keramikk eller betong. 


MONTERING

Skjermen har klypefeste, hvilket betyr at festet sitter øverst i lampeskjermen og klypes direkte på lyspæren. 


TILBEHØR

  • Du trenger en base til skjermen din. Vi anbefaler baser som har mindre diameter enn 25 cm - enten det er vegglampetter, bordlamper e.l. 
  • Vi anbefaler å bruke en matt lyspære, slik at du får en jevn lysspredning gjennom skjermen. Lyspæren bør enten være illumformet eller kroneformet, altså litt mindre enn en normalpære. Det egner seg bedre for klypefeste. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør skjermen med en støvkost/swifferkost


OM LEVERANDØREN

Høvik Lys er et av de mest kjente norske merkevarene innen belysning og fører lamper i god kvalitet og funksjonalitet. Det begynte allerede i 1874 med produksjon av lampeglass og lampekupler på Høvik Verk. I dag eier Christiania Belysning rettighetene til merkenavnet Høvik Lys, og viderefører de stolte tradisjonene som ligger i merkevaren. Kjøp din lampe hos oss. 


Spesifikasjoner
Varenr. 7024086027204
Produktnummer hos leverandør 9400602720
Farge Natur
Materiale Lin
Feste Skjermen har klypefeste mignon/krone
Høyde i cm 15
Lengde i cm 25
Dybde i cm 16