MS BELYSNING

Ina bordlampe - opal

Ina bordlampe gir et lunt og mykt lys ut i rommet, og passer inn mange steder, som for eksempel på en skjenk, i hylle eller vinduskarm. Den har et elegant, rillet glass. Designet er stilnøytralt, og sklir sømløst inn i interiøret. Bryter er lett tilgjengelig på ledningen. Se mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 179
Færre enn 5 på nettlager
15+ på butikklager
Mer om dette produktet

Ina bordlampe er en nydelig liten bordlampe som gir godt lys til rommet. Lyset sendes gjennom et opalt glass, som igjen gjør at det oppleves mykt og behagelig, samtidig som det bidrar til å gi mer lys til omgivelsene. Skjermen er 15 cm i diameter, og lampen kommer med bryter på ledningen.


ANBEFALT BRUK

  • Superfin å plassere i en vinduskarm. 
  • Egner seg godt i en hylle. 
  • Kjempefin på en skjenk.
  • Ina bordlampe passer også inn andre steder, der du trenger litt ekstra lys. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære, og her anbefaler vi en matt 3-trinnspære. Lyspæren har tre integrerte lysstyrker, som gjør at du kan tilpasse lysstyrken til ditt behov. Du bruker enkelt bryteren for å bytte lysstyrke. Vi anbefaler matt for å få et jevnt lys gjennom glasset. Se lyspæren under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Ina er en lampeserie med bordlamper, taklamper, og vegglamper. Alle kommer med glasskjerm i opal og smoke. Taklampene finner du i tre forskjellige modeller - både som langbordpendel, flere pendler sammen og en pendel. Bordlampene og vegglampene kommer i en modell, men i begge fargene på glasset. Den med opal skjerm gir mer lys til rommet, mens den med smoke skjerm gir mindre lys til rommet, og mer stemningslys. Alle fås hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7024080000777
Produktnummer hos leverandør 9400000077
Dimbar Nei
Farge Sort/Hvit
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Diameter i cm 15
Sokkel E27
Maks watt 40
Antall lyspærer 1