HERSTAL

Holder takspot 2-lys - sort

Holder takspot fra Belid er fleksibel og stilren dobbelspot. Lampen egner seg godt til å sette fokus på bestemte steder i rommet, som et bildet. Også super å bruke på kjøkken til å gå lys ned på benken. Spothodene kan enkelt justeres for å få lyset dit du vil. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 649
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Holder takspot fra Belid er en funksjonell dobbelspot med to spothoder. Disse er fleksible og kan justeres, slik at du kan endre lysretningen og få lyset dit du ønsker. Lyset er rettet og konsentrert. Selve takspotten er stilnøytral. 


ANBEFALT BRUK

  • Bruk takspotten på kjøkken over kjøkkenbenken, slik at du får lys ned på benkflaten. 
  • Bruk takspotten der du ønsker å fremheve noe i rommet, eksempelvis et bilde på veggen eller en plante. 
  • Kan også monteres på vegg. 
  • NB! Vi anbefaler å vende selve spothodet vekk fra synsfeltet, for å unngå blending. 


MONTERING

  • Monter Holder takspot tett mot veggen hvis du skal bruke den foran vinduer, speil eller bilder med glassrammer. Da bør også spothodet vinkles rett ned, slik at lyset vasker veggen. Slik vil du unngå gjenskinn.
  • Om det du skal punktbelyse derimot har en matt overflate, kan du montere takspotten ca. 60 cm ut fra veggen, og vinkle den inn mot det du vil belyse. 


TILBEHØR 

  • Du trenger en lyspære, og her anbefaler vi en spotpære, som gir rettet og godt lys mot valgt flate. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med myk og fuktig klut. 
  • Smuss kan fjernes med mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Holder er en serie med lamper fra Herstal. Lampene har alle det samme stilnøytrale, funksjonelle og delikate designet. Hos oss finner du Holder i gulvlampe, vegglampe, dobbel takspot og langbordslampe. Det er fint å kombinere lamper fra samme serie, for å skape en helhet i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Herstal er en dansk leverandør med fokus på lekent og tidløst design for urbane hjem. Med 30 års erfaring i bransjen, er Herstal en leverandør som har vært i stadig utvikling og holdt seg relevante. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391534009175
Produktnummer hos leverandør HB6557007
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 6.2
Høyde i cm 19.5
Sokkel GU10
Maks watt 9
Antall lyspærer 2
Produktark Last ned