HERSTAL

Holder gulvlampe H138- sort

Holder gulvlampe fra Herstal er stilig og minimalistisk gulvlampe som gir godt leselys ved sofaen eller godstolen. Lampehodet kan vippes, slik at du kan tilpasse lysretningen. Bryter er lett tilgjengelig på lampehodet. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 349
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Holder gulvlampe fra Herstal er i sort metall og er 138 cm høy. Lampen er nett og enkel å plassere. Du kan vippe lampehodet opp og ned, og dermed tilpasse lysretningen. Lyset sentreres nedover i en retning og lysspredningen er smal og konsentrert. Bryter er på lampehodet og dermed lett tilgjengelig. Lampefoten kan enkelt skyves under sofaen om nødvendig. Ledningen er to meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Som leselampe ved sofa eller godstol. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære, og her har vi to anbefalinger:

  • Velg en spotpære med 3-trinnsdimming hvis du vil ha mulighet til å dimme lampen ved hjelp av vanlig bryter. Denne spotpæren har nemlig tre forhåndsdefinerte lysinnstillinger. 
  • Trenger du ikke dette, velg en vanlig spotpære. 
  • Se begge under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut.
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Holder er en lampeserie fra Herstal bestående av en gulvlampe, langbordslampe og vegglampe. Felles for serien er det nøytrale og samtidig stilfulle designet med enkle, stramme linjer. Alle gir godt nedadrettet lys. Det er Mikael Berlin som har designet lampene. Se hele serien hos Christiania Belysning. 


OM LEVERANDØREN

Herstal er en dansk leverandør med fokus på lekent og tidløst design for urbane hjem. Med 30 års erfaring i bransjen, er Herstal en leverandør som har vært i stadig utvikling og holdt seg relevante. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391534009151
Produktnummer hos leverandør HB3657007
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Diameter i cm 25
Høyde i cm 138.1
Sokkel GU10
Maks watt 9
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned