HERSTAL

Grain taklampe plafond Ø50 - matt sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Grain takplafond fra Herstal passer godt til å gi lys til en gang, eller soverom. Taklampen har en plate som skjermer lyspærene mot blending, og gir et mykt og jevnt lys over en stor flate. Designet er litt industrielt. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 149
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

Grain taklampe fra Herstal er en nett takplafond med litt industriell look. Den er 50 cm i diameter. Lampen er hvitmalt på innsiden, noe som reflekterer lyset, som styres nedover. På undersiden er det en diffuser, som sørger for mykt lys som blir jevnt fordel. Skjermen er i sort perforert metall, som gir en eksklusiv effekt. Grain takplafond bidrar godt til den generelle belysningen i et rom. 


ANBEFALT BRUK

  • Kjempefin å bruke som allmennbelysning i et rom, som gang eller soverom


MONTERING

Grain plafond festes med krok. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler dimmer til takplafonden din. Dette gir deg mulighet til å tilpasse lysmengde etter behov og ønske til enhver tid. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Du trenger tre lyspærer. Vi anbefaler opale lyspærer, som sørger for jevn lysfordeling gjennom diffuseren. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med myk og fuktig klut. 
  • Smuss kan fjernes med mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Grain er en lampeserie fra Herstal. Du finner vegglamper, gulvlamper og taklamper i serien. Alle modellene er lakkert i en matt sort farge, noe som gir både et litt eksklusivt og industrielt utseende. Grain har et tidløst design og er laget av Mikael Berlin. Det er fint å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Herstal er en dansk leverandør med fokus på lekent og tidløst design for urbane hjem. Med 30 års erfaring i bransjen, er Herstal en leverandør som har vært i stadig utvikling og holdt seg relevante. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391534008475
Produktnummer hos leverandør HB2118007
Dimbar Ja, glowdim
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Henger på krok
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 50
Høyde i cm 11
Sokkel E14
Maks watt 10
Antall lyspærer 3
Produktark Last ned