HERSTAL

Grain gulvlampe H140 - matt sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Grain gulvlampe fra Herstal er super ved sofaen. Den har stor lysspredning, og gir nedadrettet mykt lys. Designet er litt industrielt og nett. Gulvlampen har snortrekkbryter enkelt plassert under skjermen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 6 849
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

Grain gulvlampe fra Herstal har en perforert metallskjerm med en diameter på 50 cm. Det betyr at gulvlampen har stor lysspredning. På grunn av et opalt deksel under lampeskjermen gir den mykt, jevnt og godt lys. Den kommer med en snortrekkbryter som er festet til lampeskjermen. Det gjør at du har bryteren lett tilgjengelig, og unngår at bryteren havner under sofaen eller at du må bøy deg ned for å slå på lyset. 


ANBEFALT BRUK

Egner seg godt som leselampe ved sofaen eller godstolen. Den bidrar til godt lys i rommet og gir deg lyset du trenger når du blar i et tidsskrift eller strikker. 


TILBEHØR

Du trenger tre lyspære. Vi anbefaler en 3-trinnspære. Denne har tre forhåndsinnstilte lysstyrker, som du enkelt bytter mellom ved å trekke i snortrekkbryteren. Dette gir dimmeeffekt uten å ha dimmer. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med myk og fuktig klut. 
  • Smusk kan fjernes med mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Grain er en lampeserie fra Herstal. Du finner vegglamper, gulvlamper og taklamper i serien. Alle modellene er lakkert i en matt sort farge, noe som gir både et litt eksklusivt og industrielt utseende. Grain har et tidløst design og er laget av Mikael Berlin. Det er fint å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Herstal er en dansk leverandør med fokus på lekent og tidløst design for urbane hjem. Med 30 års erfaring i bransjen, er Herstal en leverandør som har vært i stadig utvikling og holdt seg relevante. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391534007294
Produktnummer hos leverandør HB3085007
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 50
Høyde i cm 140
Sokkel E14
Maks watt 10
Antall lyspærer 3
Produktark Last ned