HERSTAL

Grain gulvlampe H135 - matt sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Grain gulvlampe fra Herstal er en nett leselampe med fleksibelt lampehode. Super ved sofaen eller godstolen. Lyset er rettet og bryter er på ledningen. Designet er litt industrielt og nett. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 449
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

Grain gulvlampe fra Herstal er en nett leselampe med industrielt design. Lampen har en fleksibelt lampehodet, og bryter på basen. Den er ikke dimbar, og kommer med sort tekstilledning på to meter. Lyset er rettet, og dermed super å bruke som leselampe. Du kan også justere lysretningen ved å justere lampehodet.


ANBEFALT BRUK

Egner seg godt som leselampe ved sofaen eller godstolen. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære. Vi anbefaler en 3-trinnspære. Denne har tre forhåndsinnstilte lysstyrker, som du enkelt bytter mellom ved å trykke på bryteren. Dette gir dimmeeffekt uten å ha dimmer. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med myk og fuktig klut. 
  • Smuss kan fjernes med mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Grain er en lampeserie fra Herstal. Du finner vegglamper, gulvlamper og taklamper i serien. Alle modellene er lakkert i en matt sort farge, noe som gir både et litt eksklusivt og industrielt utseende. Grain har et tidløst design og er laget av Mikael Berlin. Det er fint å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Herstal er en dansk leverandør med fokus på lekent og tidløst design for urbane hjem. Med 30 års erfaring i bransjen, er Herstal en leverandør som har vært i stadig utvikling og holdt seg relevante. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391534007287
Produktnummer hos leverandør HB3084007
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 25
Høyde i cm 135
Sokkel G9
Maks watt 9
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned