HERSTAL

Grain bordlampe - matt sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Grain bordlampe fra Herstal egner seg godt på en skjenk eller sidebord. Den har stor lysspredning, og gir nedadrettet mykt lys. Designet er litt industrielt og nett. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 099
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

Grain bordlampe fra Herstal har en perforert metallskjerm. Den sender et godt og mykt lys nedover, og bidrar til lys i rommet. Under skjermen er en diffuser som mykner lyset og gjør at det blir spredt jevnt. Den har en ledning på to meter, med bryter på ledningen. Grain bordlampe er en interiørlampe med kult industrielt design. 


ANBEFALT BRUK

  • Plasser den på en skjenk eller sidebord i stuen. 


TILBEHØR

Du trenger to lyspærer. Vi anbefaler en 3-trinnspære. Denne har tre forhåndsinnstilte lysstyrker, som du enkelt bytter mellom ved å trekke i snortrekkbryteren. Dette gir dimmeeffekt uten å ha dimmer. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med myk og fuktig klut. 
  • Smuss kan fjernes med mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Grain er en lampeserie fra Herstal. Du finner vegglamper, gulvlamper og taklamper i serien. Alle modellene er lakkert i en matt sort farge, noe som gir både et litt eksklusivt og industrielt utseende. Grain har et tidløst design og er laget av Mikael Berlin. Det er fint å kombinere lamper i samme serie for å skape en helhet i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Herstal er en dansk leverandør med fokus på lekent og tidløst design for urbane hjem. Med 30 års erfaring i bransjen, er Herstal en leverandør som har vært i stadig utvikling og holdt seg relevante. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391534007270
Produktnummer hos leverandør HB4059007
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 21
Høyde i cm 36
Sokkel G9
Maks watt 9
Antall lyspærer 2
Produktark Last ned