DESIGN FOR THE PEOPLE

Glossy bordlampe - marmor/glass

Glossy bordlampe fra DFTP er en elegant og vakker lampe med tung marmorfot og tykt opalglass, som gir et behagelig, jevnt lys til rommet. Superfin lampe på skjenk, sidebord eller nattbord. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 499
Færre enn 5 på nettlager
15+ på butikklager
Mer om dette produktet

Glossy bordlampe fra Design For The People er av høy kvalitet. Den har en tung marmorfot og en skjerm i tykt opalglass, som gir en rundstrålende, behagelig og blendefritt lys. Skjermen er 32 cm i diameter. Bordlampen kommer med en ledning på 2,5 meter og bryter på ledningen. En skikkelig statementlampe med vakre messingdetaljer. 


ANBEFALT BRUK

  • Super lampe på en skjenk eller sidebord. 
  • Kjempefin som statementlampe på nattbordet. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt lyspære med 3-trinnsdimming, slik at du får et jevnt lys og kan tilpasse lysstyrken selv om du ikke har dimmebryter. Du velger mellom lysstyrkene med bryteren. 


OM DESIGNET/SERIEN

Glossy bordlampe kommer i to versjoner; en med grå marmorfot og en med hvit marmorfot. Begge lampene har den samme eksklusive utførelsen og det samme behagelige, blendefrie lyset. Du kan kjøpe lampene hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924001024
Produktnummer hos leverandør 2020505001
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Marmor/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 32
Høyde i cm 32
Sokkel E27
Maks watt 15
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned