BELID

Gloria taklampe Ø26 - sort/røk

Gloria taklampe fra Belid er en moderne taklampe som gir et lunt, stemningsfullt lys gjennom glasset. Taklampen egner seg godt som stemningslampe over spisebord. Gloria kommer i flere størrelser og farger. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 3 499
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Gloria taklampe fra Belid er en moderne taklampe med røkfarget glass og sort oppheng. Lyspæren er godt synlig gjennom glasset og lampen gir et stemningsfullt lys ut i rommet. Taklampen er åpen nederst. Den er 26 cm i diameter. 


ANBEFALT BRUK

  • Gloria taklampe er anbefalt over spisebord, særlig for deg som ellers har godt lys i rommet og bruker bordet primært til måltider, ikke arbeid. 
  • Gloria taklampe kan fint brukes over bord på kjøkken.
  • Vi anbefaler å bruke to taklamper for bord på 120 cm, tre taklamper på rekke for bord på 180 cm og fire stykker for bord på 240 cm. 


MONTERING

  • Over spisebord er anbefalt monteringshøyde ca. 65-75 cm over bordet og i pannehøyde. Da får du spredt lyset godt uten å bli blendet av lyset når du sitter ved bordet. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E27-sokkel. Siden lyspæren er en viktig del av designet anbefaler vi en globepære, som er deokrativ og bidrar til den rette stemningen. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler å bruke dimmebryter til din Gloria taklampe, slik at du kan dimme opp og ned etter behov. Har du ikke dimmer fra før, kan du kjøpe hos oss. Se under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en tørr, myk klut. Trenger du å fjerne smuss e.l. kan du bruke en våt klut også, evt. milde rengjøringsmidler uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Gloria taklampe er en serie med taklamper fra svenske Belid. Gloria kommer i flere størrelser og farger. Lampene er moderne, og passer inn i mange hjem. De gir et nydelig, stemningsfullt lys. Lampene er i svensk design, og lages på fabrikken til Belid i Sverige. 


OM LEVERANDØREN

Belid er en av de ledende belysningsleverandørene i Norden og startet opp i Sverige i 1969. De leverer stilige lamper av høy kvalitet. Hos oss i Christiania Belysning kan du kjøpe et godt utvalg av deres produkter. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7391534109189
Produktnummer hos leverandør 10728673
Dimbar Ja
Farge Sort/Røk
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 2.8
Feste Henger på krok
Diameter i cm 26
Høyde i cm 23.5
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 60