HØVIK LYS

Gavekort lysplanlegging - 120min

Gavekort 120 min | Lysplanlegging er gaven alle trenger! Gi noen du er glad i eksperthjelp til å få god belysning hjemme og lys opp hverdagen deres. Vi har også gavekort på 60 min og 30 min. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 590
Færre enn 5 PÅ LAGER
Mer om dette produktet

Lysplanlegging er en digital rådgivningstjeneste der du får eksperthjelp av en lysplanlegger til å finne løsninger for god belysning tilpasset hjemmet. Det handler om alt fra plassering av lyskilder, hvilke type lamper som anbefales og hvor disse bør plasseres. Med lysplanlegging blir det enkelt å få godt lys på første forsøk. Les mer om lysplanlegging her.


HVA FÅR DU

  • Ett gavekort tilsvarer 120 minutter med lysplanlegger. Da kan du løst flere rom eller større og mer kompliserte prosjekt. 
  • Vi har også gavekort på 60 min for prosjekter som åpen stue/kjøkken og 30 min for veldig små prosjekter, som bod, små soverom o.l.. Vi anbefaler minst 60 minutter for de aller fleste. 
  • Når du har kjøpt gavekortet, vil du få en e-post med informasjon om hva mottakeren av gaven må gjøre for å løse inn gavekortet. Denne kan du skrive ut og pakke inn. Her er det også litt info om tjenesten, samt kontaktinfo. 
  • Mottakeren tar selv kontakt med lysplanlegger og avtaler passende tidspunkt. 
Spesifikasjoner
Varenr. 90902
Produktets IP-grad 0