DESIGN FOR THE PEOPLE

Furiko vegglampe - børstet messing

Furiko vegglampe fra Design For The People gir et mykt og indirekte lys, som skaper en hyggelig atmosfære. Perfekt i gangsone og trapp. Se mer under.
- +
kr 2 299
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Furiko vegglampe fra Design For The People har et enkelt og elegant design i børstet messing og en hvit metallplate som reflekterer lyset. Lyskilden er plassert slik at den sender lyset bakover, og selve basen til lampen reflekterer lyset ut i rommet igjen. Dette gir et mykt, indirekte og stemningsfull lyseffekt. Furiko sin base er 31,6 cm bred, 42,3 cm, og den kommer med ledning på 2,5 meter. Bryter er plassert på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

  • Furiko vegglampe er et godt valg til å gi stemningsfullt lys i gangsone og trapp, der lys som ikke blender er et godt valg.
  • Furiko vegglampe er også fin på soverom, hvor den bidrar til å skape en hyggelig og dempet atmosfære. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med G9-sokkel. Vi anbefaler en 3-trinnspære, som har tre integrerte lysstyrker. Dette gir det fleksibilitet til å tilpasse lysstyrke etter behov med et enkelt trykk på bryteren. Se anbefalt lyspære under tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Furiko vegglampe fra Anker Studio har et enkelt og elegant designspråk. Lyset reflekteres bakover på den vakre sfæriske skjermen og skaper et mykt og indirekte lys. Furiko vegglampe kommer i børstet messing og sort. Begge variantene har en hvit base som reflekterer lyset godt. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924014437
Produktnummer hos leverandør 2320241035
Dimbar Nei
Farge Hvit/messing
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 180
Feste Kan kobles direkte på uttak med ekstern bryter/dimmer
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 31.6
Høyde i cm 42.3
Antall lyspærer 1
Sokkel G9
Maks watt 6
Produktark Last ned