Energy Class: E
Smarthus
EGLO

Fueva-z taklampe - hvit

Fueva-z taklampe er en smart takplafond. Den er en del av smarthusløsningen Eglo Connect.z. Fueva-z er dimbar og er en super bidragsyter til det generelle lyset i rommet. Kan brukes hvor du vil - også på badet! Du kan justere fargetemperaturen, dvs. hvor varmt du vil ha lyset. Mer info under.
- +
kr 1 179
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Fueva-z taklampe er en smart takplafond - dvs. den sitter tett opp i taket. Fueva-z hører til smarthus-systemet til Eglo, kalt Eglo Connect.z. Dette betyr at du kan styre lystemperaturen (varm-kald farge), dimme og skru lyset av og på ved hjelp av tilhørende fjernkontroll, app og/eller Google Home/Alexa. Taklampen er 29 cm bred og 29 cm lang. Fueva-z har en opal skjerm, hvilket gjør at lyset spres god ut og fordeles jevnt. Taklampen har integrert LED og har en IP-grad på 44, hvilket betyr at den er våtromsgodkjent og kan brukes på bad.

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

  • Baderom - takplafonden er våtromsgodkjent og kan fint brukes her. 
  • Andre steder du trenger godt allmennlys, eksempelvis bod, gang, soverom m.m. 


MONTERING

Taklampen er beregnet på fastmontering. Du trenger å ha et hull til el-punkt som er 75 mm. Monteringen skal utføres av en sertifisert elektriker. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
  • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo Connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller Alexa og Google Home - smarte AI-assistenter til hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 


Spesifikasjoner
Varenr. 9002759988494
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 98849
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Hvit
Materiale Metall/plast
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Høyde i cm 0
Bredde i cm 28.5
Lengde i cm 28.5
Dybde i cm 2.8
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 2500
Maks watt 19.5
Kelvin 2700-6500