Smarthus
EGLO

Fueva-z downlight sett med 3 stk - sort/opal

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Fueva-z downlight er en pakke på tre downlights, som er en del av smarthusløsningen Eglo Connect.z. Fueva-z er dimbar og er en super bidragsyter til det generelle lyset i rommet. Kan brukes hvor du vil - også på badet! Du kan justere fargetemperaturen, dvs. hvor varmt du vil ha lyset. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 079
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Fueva-z downlight er en pakke med tre smarte downlight. Fueva-z hører til smarthussystemet til Eglo, kalt Eglo Connect.z. Dette betyr at du kan styre lystemperaturen, dimme og skru lyset av og på ved hjelp av tilhørende fjernkontroll, app og/eller Google Home/Alexa. Fueva-z har en opal skjerm, hvilket gjør at lyset spres god ut og fordeles jevnt. Downlight-pakken har integrert LED og har en IP-grad på 44, hvilket betyr at den er våtromsgodkjent og kan brukes på bad. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

  • Baderom - downlights er våtromsgodkjent og kan fint brukes her. 
  • Andre steder du trenger godt allmennlys. 


MONTERING

Pakken med smarte downlights er beregnet på fastmontering. Du trenger å ha et hull til el-punkt som er 75 mm. Monteringen skal utføres av en sertifisert elektriker. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

  • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
  • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
  • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller Alexa og Google Home - smarte AI-assistenter til hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9008606225613
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 900105
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Sort
Materiale Stål/plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 8.5
Høyde i cm 2.6
Dybde i cm 2.6
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1080
Maks watt 2.8
Kelvin 2700-6500