NORDLUX

Freya bordlampe - beige

Freya bordlampe fra Nordlux tilfører en lunhet i stua. Med sin organiske form og dempet, nedadrettet lys, er dette en super lampe på TV-benken, en skjenk eller i vinduskarmen. Overflaten er matt og bryter er lett tilgjengelig på ledningen. Lampen er i moderne nordisk stil med myke linjer. Mer info under.
- +
kr 999
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Freya bordlampe fra Nordlux er en delikat bordlampe med myke, organiske former. Lampen gir et mykt, dempet og nedadrettet lys. Skjermen er fast og lyset sendes nedover, og blir dempet av en halvkule-formet underskjerm. En hvit diffuser langs sidene mykner og jevner ut lyset. Lampen er i metall og har en matt overflaten i en dus farge. Den er 43 cm høy og 31 cm bred. Ledning  er 1,5 meter og bryter er på ledningen. Freya er ikke dimbar.


ANBEFALT BRUK

  • Superfin lampe på en skjenk. 
  • Plasser bordlampen i vinduskarm, og tilfør stemningsfullt lys her. 
  • Kjempefin å bruke på TV-benk. Du får stemningsfullt lys her uten å bli blendet. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære med E14 sokkel, og her anbefaler vi en matt mignon lyspære, som sørger for en jevn lysspredning. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med en myk klut. Trenger du å fjerne smusk eller fettflekker kan du bruke en fuktig klut, eventuelt litt mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Freya er en lampeserie fra Nordlux, og hos oss får du den i bordlampe og taklampe. Nydelige lamper med myke, organiske linjer, som passer perfekt inn i nordiske hjem og nordisk stil. 


OM LEVERANDØREN

Nordlux er en dansk leverandør som ble etablert i 1977. De leverer belysningsprodukter av høy kvalitet, og har både lamper til inne og utelamper. Vi har et godt utvalg fra Nordlux, som er særlig stor innen utendørsbelysning hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924011795
Produktnummer hos leverandør 2213115009
Dimbar Nei
Farge Beige
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 31
Høyde i cm 43
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 40
Produktark Last ned