NORDLUX

Franca vegglampe - hvit/messing

Franca vegglampe fra Nordlux er en klassisk vegglampe. Kombinasjonen av skinnende messing og blankt hvitt glass gir den et vintageinspirert uttrykk. Vegglampen gir mykt og jevnt lys til omgivelsene og passer godt ved speil på wc eller bad utenfor våtromssonen. Mer info under.
- +
kr 699
Færre enn 5 på nettlager
20+ på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
20+ på butikklager
Mer om dette produktet

Franca vegglampe har et klassisk design og har en base i skinnende messing og en glasskuppel i blankt hvit glass. Lyset som stråler ut av kuppelen blir jevnt spredt og vegglampen gir godt lys til omgivelsene. Glasset er munnblåst og laget for hånd. Det kan derfor forekomme litt luftbobler, og glassets tykkelse vil variere. Franca vegglampe er 13 cm i diameter og kommer med ledning på 1,5 meter og bryter plassert på fotplaten. Den er ikke dimbar. Franca vegglampe har IP20 og er ikke våtromsgodkjent. 


ANBEFALT BRUK

  • Bruk Franca vegglampe ved siden av speil på wc eller badet, utenfor våtromssonen. Ved siden av speilet gir vegglampen godt lys når du skal gjøre det klar på morgenen, samtidig som den sprer lyset til resten av rommet. 
  • Det er ofte fint å bruke to lamper på hver side av speilet. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E14-sokkel. Vi anbefaler en illum lyspære som er matt. En matt lyspære sørger for at lyset blir jevnt fordelt gjennom det hvite glasset. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • NB! Vent til lampen er tørr før du skur den på igjen. 


OM DESIGNET/SERIEN

Franca-serien fra Nordlux har et eksklusivt og elegant design med vakkert blankt glass og skinnende messing. Franca kommer i en takplafond, takpendel og vegglampe, og lampene henter inspirasjon fra den klassiske lysekronen og inkorporerer vintagedetaljer med en moderne vri. De hvite glasskuplene skaper et mykt og diffust lys. Hele serien fås hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Nordlux er en dansk leverandør som ble etablert i 1977. De leverer belysningsprodukter av høy kvalitet, og har både lamper til inne og ute. Vi har et godt utvalg fra Nordlux. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924015915
Produktnummer hos leverandør 2312561035
Dimbar Nei
Farge Messing/opal
Materiale Metall/glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 150
Feste Kan kobles direkte på uttak, lampen har bryter/dimmer
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 13
Høyde i cm 22
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 40
Produktark Last ned