NORDLUX

Franca taklampe plafond Ø46 - hvit/messing

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Franca taklampe fra Nordlux har et klassisk vintage design, der blankt opalglass kombineres med skinnende messing. Taklampen har tre lyskilder og sprer lyset godt i rommet. Franca er en allrounder og passer godt i hall, stue, soverom og spisestue med lav takhøyde. Se mer under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 549
Bestillingsvare: På vårt lager i uke 24
Mer om dette produktet

Franca taklampe har et klassisk design og har en base i skinnende messing og tre glasskupler i blankt hvit glass. Lyset som stråler ut av kuplene blir jevnt spredt og taklampen gir godt lys til omgivelsene. De hvite glasskuplene skaper også et mykt og diffust lys. Glasset er munnblåst og laget for hånd. Det kan derfor forekomme litt luftbobler, og glassets tykkelse vil variere, noe som gir taklampen karakter og et unikt uttrykk. Franca taklampe er en plafond som sitter tett opp til taket og er totalt 46 cm i diameter. Hver glasskjerm er 13 cm i diameter.


ANBEFALT BRUK

  • Bruk Franca taklampe til å lyse opp en hall eller stor gang. 
  • Nydelig plafond på soverom, hvor den gir godt lys til rommet. 
  • Bruk Franca taklampe i stue eller spisestue med lav takhøyde. I stuen er plafonden super som allmennlampe midt i rommet, og gir godt lys til omgivelsene. 


MONTERING

  • Franca plafond festes med brakett og skruer. I tillegg må du montere på glasskuplene. Se monteringsanvisning for detaljerte instrukser. 


TILBEHØR

  • Du trenger tre lyspærer med E14-sokkel. Vi anbefaler en illum lyspære som er matt, og sørger for at lyset blir jevnt fordelt gjennom det hvite glasset. 
  • Vi anbefaler dimmer til din takplafond, slik at du kan regulerer lysstyrke etter behov. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • NB! Vent til lampen er tørr før du skur den på igjen. 


OM DESIGNET/SERIEN

Franca-serien fra Nordlux har et eksklusivt og elegant design med vakkert blankt glass og skinnende messing. Franca kommer i en takplafond, takpendel og vegglampe, og lampene henter inspirasjon fra den klassiske lysekronen og inkorporerer vintagedetaljer med en moderne vri. De hvite glasskuplene skaper et mykt og diffust lys. Hele serien fås hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Nordlux er en dansk leverandør som ble etablert i 1977. De leverer belysningsprodukter av høy kvalitet, og har både lamper til inne og ute. Vi har et godt utvalg fra Nordlux. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924015908
Produktnummer hos leverandør 2312506035
Dimbar Ja
Farge Messing/opal
Materiale Metall/glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 13
Høyde i cm 18
Bredde i cm 46.2
Sokkel E14
Maks watt 40
Antall lyspærer 3
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned