NORDLUX

Franca taklampe Ø46 - hvit/messing

Franca taklampe fra Nordlux har et klassisk vintage design, der blankt opalglass kombineres med skinnende messing. Taklampen har tre lyskilder og sprer lyset godt i rommet. Flott lampe over spisebord hvis du samtidig trenger en lampe som gir lys til rommet. Passer også der det er lavt under taket. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 749
5+ på nettlager
Færre enn 5 på butikklager
Mer om dette produktet

Franca taklampe har et klassisk design og har en base i skinnende messing og fire glasskupler i blankt hvit glass. Lyset som stråler ut av kuplene blir jevnt spredt og taklampen gir godt lys til omgivelsene. De hvite glasskuplene skaper også et mykt og diffust lys. Glasset er munnblåst og laget for hånd. Det kan derfor forekomme litt luftbobler, og glassets tykkelse vil variere, noe som gir taklampen karakter og et unikt uttrykk. Franca taklampe er 46 cm i diameter og har en ledning på to meter til taket. Hver glasskuppel er 13 cm i diameter. 


ANBEFALT BRUK

  • Bruk Franca taklampe over spisebord, hvis du samtidig vil at taklampen skal gi godt lys til rommet. Du trenger en taklampe for bord opptil 240 cm og to stykker dersom bordet er lenger. 
  • Bruk Franca taklampe i stuen. Her er den kjempefin som allmennlampe midt i rommet, og gir godt lys til omgivelsene. Siden taklampen minner litt om en lysekrone, bidrar den til å gi et klassisk/vintage uttrykk til rommet. 


MONTERING

  • Franca taklampe festes med brakett og skruer. I tillegg må du montere på glasskuplene. Se monteringsanvisning for detaljerte instrukser. 
  • Over spisebord er anbefalt monteringshøyde ca. 65-75 cm fra bordet og i pannehøyde. 


TILBEHØR

  • Du trenger fire lyspærer med E14-sokkel. Vi anbefaler en illum lyspære som er matt, og sørger for at lyset blir jevnt fordelt gjennom det hvite glasset. 
  • Vi anbefaler dimmer til din taklampe, slik at du kan regulerer lysstyrke etter behov. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen ved å bruke en støvkost. 
  • Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • NB! Vent til lampen er tørr før du skur den på igjen. 


OM DESIGNET/SERIEN

Franca-serien fra Nordlux har et eksklusivt og elegant design med vakkert blankt glass og skinnende messing. Franca kommer i en takplafond, takpendel og vegglampe, og lampene henter inspirasjon fra den klassiske lysekronen og inkorporerer vintagedetaljer med en moderne vri. De hvite glasskuplene skaper et mykt og diffust lys. Hele serien fås hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Nordlux er en dansk leverandør som ble etablert i 1977. De leverer belysningsprodukter av høy kvalitet, og har både lamper til inne og ute. Vi har et godt utvalg fra Nordlux. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924015892
Produktnummer hos leverandør 2312543035
Dimbar Ja
Farge Messing/opal
Materiale Metall/glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 200
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 13
Høyde i cm 19.5
Bredde i cm 46
Antall lyspærer 4
Sokkel E14
Maks watt 40
Produktark Last ned