Smarthus
EGLO

Fraioli-z langbordslampe - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Fraioli-z langbordslampe fra Eglo er en smart taklampe som er kompatibel med smarthus-systemet kalt Eglo Connect.z. Optimal over langbord da lyset er nedadrettet og spres over lange bordflater. Du kan justere fargetemperaturen og fargen på lyset, og skape det uttrykket du ønsker. Selve designet er diskret, stram og moderne, og tar ikke mye fra utsikten. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 169
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Fraioli-z langbordlampe fra Eglo er en moderne, stram taklampe med integrert LED, som att på til er smart. Taklampen er en del av smarthus-universet til Eglo, kalt Eglo Connect.z, og kan derfor styres fra en fjernkontroll, app og/eller Alexa/Google Home. Taklampen gir mye lys og har et delikat, smalt design, som gjør at den blir anonym i rommet, og ikke krever mye oppmerksomhet eller skygger for utsikten. Fraioli-z langbordspendel retter lyset ned mot en flate, fortrinnsvis bordflate. Taklampen er hele tre meter og sprer lyset godt over lengre bord. 

NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


ANBEFALT BRUK

 • Over spisebord som er langt, da den gir godt lys ned på bordflaten, uten å blende - gitt at den henger i anbefalt høyde. 
 • Over kjøkkenøy, da langbordslampen gir utmerket arbeidslys. 
 • Bruk takpendelen som arbeidslampe over skrivebord, og få godt lys når du jobber. Også ideelt hvis du ikke har plass til en leselampe på skrivebordet. 
 • For å få godt lys i riktig høyde, anbefales pendelen i rom med maksimal takhøyde på 2,6 meter.


MONTERING

 • Skal du bruke Frailoi-z langbordslampe over spisebord, anbefaler vi at du monterer den 65-75 cm fra bordflaten og ca. i pannehøyde med dem som bruker bordet. 
 • Skal du bruke takpendelen over kjøkkenøy, anbefaler vi å montere den ca. 75-90 cm fra benken.
 • Fraioli-z langbordslampe er beregnet på fastmontering. 
 • NB! Smartbelysningen - smarte lamper og smarte lyspærer - må ikke monteres på/med ekstern dimmer. Da blir lampen ødelagt, og garanti vil bortfalle.


TILBEHØR 

 • Vi anbefaler fjernkontrollen til Eglo Connect.z slik at du kan regulere lyset nøyaktig slik du vil med et tastetrykk. Se den under anbefalt tilbehør. 
 • Hvis du ønsker kan du også laste ned tilhørende app, AwoX SmartCONTROL, som gir deg enda flere muligheter, og du kan styre smartbelysningen hjemme.
 • Du kan koble til en sensor med bevegelse- og/eller nattmodus, om du ønsker. Connect-z sensor kan brukes til alle din smarthusprodukter fra Eglo Connect. 


VEDLIKEHOLD

 • Tørk av støv med en tørr og myk klut eller støvkost.
 • Du kan fjerne fettflekker med en fuktig klut og evt. litt mildt rengjøringsmiddel uten skure- og slipemiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser.  I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller Alexa og Google Home - smarte AI-assistenter til hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9008606223572
Garanti 5
Produktnummer hos leverandør 900081
Farge Sort
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 120
Bredde i cm 10
Lengde i cm 105.5
Lumen pr lyspære 4800
Maks watt 34
Kelvin 2700-6500