-20%
101 COPENHAGEN

Drop mini taklampe - oxidert

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En skulputurell taklampe i messing fra 101 Copenhagen. Drop Mini har åtte fleksible lampeskjermer som kan lyse opp, ned og alt imellom. Taklampen er både innovativ og modernistisk, og teksturen i metallet gir en ekstra dybde. Et kult blikkfang over et spisebord eller som smykke i rommet. Denne lampen trenger åtte lyspærer med E14-sokkel, se dem i anbefalt tilbehør. Mer info og flere spesifikasjoner finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 8 796 Vanlig pris kr 10 995
Bestillingsvare: På vårt lager om 12-14 virkedager
Mer om dette produktet

Drop mini taklampe fra 101 Copenhagen er en skulputurell taklampe med åtte justerbare industrielle armer og åtte dråpeformede lampeskjermer. Dette gir deg fleksibiliteten til å justere armene og skjermene slik du vil. Du kan peke koppene opp, ned og alt imellom, og styre lyset deretter.


Taklampen er i dansk design, laget av Kristian Sofus Hansen og Tommy Hydahl og er en genial kombinasjon av modernistisk design fra 50-tallet og innovative løsninger. Metallet den er laget i har en tekstur som gir en dybde og liv til materialene. 


Drop chandelier er 90 cm lang og 91 meter bred. Den passer godt i hjem med standard takhøyde. Har du et ekstra stort rom, takhøyde på over 3 meter, eller et langt spisebord, anbefaler vi den større versjonen av Drop.  


Drop taklampe er et kult blikkfang over et spisebord og er også nydelig som et smykke i rommet. Med sin industrielle look og levende struktur passer Drop taklampe godt til moderne hjem og hytter, og er kul å kombinere med flere stiler. 


Til denne lampen anbefaler vi åtte lyspærer med E14-sokkel. Avhengig av hvilken vei du justerer koppene og bør du tilpasse lyspæren, slik at lyset blir optimalt. Snakk med oss i butikk eller her, for å få gode råd. Den kommer med ledning på 85 cm. Lampen kan dimmes hvis den kombineres med en ekstern dimmer. 


Drop taklampe kommer i flere fargekombinasjoner og tre ulike varianter: Drop Chandelier taklampe, Drop Mini, Drop bulb mini og Drop bulb taklampe. 

Spesifikasjoner
Varenr. 4251501405740
Produktnummer hos leverandør 211001
Dimbar Ja
Farge Ocidert
Materiale Stål/Messing
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 0.85
Lystype Funksjonslys
Bredde i cm 71
Lengde i cm 87
Antall lyspærer 8
Sokkel E14
Maks watt 2