101 COPENHAGEN

Drop mini taklampe - bronze

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Drop mini taklampe fra 101 Copenhagen er en skulpturell taklampe som gir godt lys til rommet og en svevende følelse. Den har justerbare armer og lampeskjermer som kan vinkles. Taklampen er et nydelig blikkfang og smykke i rommet. Perfekt over spisebord eller midt i rom med god takhøyde. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
kr 11 895
Mer om dette produktet

Drop mini taklampe fra 101 Copenhagen er en skulputurell taklampe med åtte justerbare industrielle armer og åtte dråpeformede lampeskjermer som kan vinkles. Du kan peke koppene opp, ned og alt imellom, og styre lyset deretter. Dette gir deg fleksibiliteten til å justere armene og skjermene slik du vil. Drop mini taklampe er i metall og strukturen gir ekstra dybde. Den kommer med ledning på 85 cm til taket. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig over stort spisebord. 
  • Kjempefin å bruke som allmennlys midt i rommet dersom takhøyden er omtrent 320 cm. 


MONTERING

  • Hvordan du vinkler armene og lampeskjermene påvirker opplevelsen av lampen. Gjør den mer avlang over et bord eller mer kompakt dersom den henger som blikkfang høyt i taket. 
  • Skal du ha den over spisebordet, anbefaler vi at du monterer taklampen 65-75 cm fra bordflaten. 


TILBEHØR

  • Du trenger åtte lyspærer. Vi anbefaler matte lyspærer for å sikre jevn lysfordeling. 
  • Bruk gjerne ekstern dimmer til lampen din, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Se den under anbefalt tilbehør.


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med en tørr og myk klut. 
  • Fettflekker fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 
  • NB! Pass på at glasset er tørt før lampen skrus på. 


OM DESIGNET/SERIEN

Drop er en serie i dansk design fra 101 Copenhagen som finnes i flere fargekombinasjoner og fire varianter og to størrelser: Drop Chandelier taklampe, Drop Mini, Drop bulb mini og Drop bulb taklampe. Taklampene har alle en armatur i nydelig metall. Med sin skulpturelle, industrielle look og levende struktur passer Drop taklampe godt til moderne hjem og hytter, og er kul å kombinere med flere stiler. Drop lampeserie er laget av Kristian Sofus Hansen og Tommy Hydahl.


OM LEVERANDØREN

101 Copenhagen er et dansk designmerke som er etablert i 2017. Med lidenskap for materialer, raffinerte strukturer og organiske former og farger, lager de lamper, møbler, kunst o.l. i skandinavisk stil. 

Spesifikasjoner
Varenr. 4251501406693
Produktnummer hos leverandør 214023
Dimbar Ja
Farge Bronze
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 0.85
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 54
Bredde i cm 78.5
Lengde i cm 111
Antall lyspærer 8
Sokkel E14
Maks watt 4.3