LE KLINT

Donut taklampe large - hvit

Donut taklampe fra Le Klint er en utsøkt designlampe. Den har håndbrettet skjerm, som er tett, og gir et jevnt, blendingsfritt lys. Den har detaljer i børstet messing. Egner seg godt over runde bord. Plisseringen er komplisert og brettes kun av de mest erfarne "foldepikene". Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 14 995
Færre enn 5 PÅ LAGER
Mer om dette produktet

Donut taklampe fra Le Klint er en designlampe håndlaget i Danmark etter tradisjonsrike håndverksteknikker. Skjermen er tett i bunn og topp og blender derfor ikke. Den gir et jevnt, rundstrålende lys til rommet. Pendelen har detaljer i børstet messing som gir et elegant uttrykk. Donut taklampe large er 53 cm i diameter og kommer også i en mindre versjon. Lyspære medfølger. 


ANBEFALT BRUK

  • Kjempefin lampe over runde bord, som et rundt spisebord.
  • Har bordet en diameter på ca. 160 cm er denne versjonen super. Er bordet omtrent 120 cm i diameter anbefaler vi den mindre versjonen. 


MONTERING

Skal du ha lampen over spisebord, anbefaler vi at du monterer den 65-75 cm over bordflaten, som ca. er i pannehøyde. 


TILBEHØR

  • Lyspære til Donut taklampe følger med. 
  • Vi anbefaler at du bruker dimmer, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med swifferkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Donut taklampe Large er håndlaget på Le Klint sin fabrikk i Odense, Danmark. Den kompliserte plisseringen gjør at Donut er laget av de aller dyktigste og mest erfarne "foldepikene", som det het i gamledager. Taklampen lever opp til navnet sitt og minner litt om en donut. Den skaper en nydelig, lun og behagelig stemning med sitt rundtstrålende, jevne lys. Den kommer i to størrelser; Large er 53 cm i diameter og Small er 47 cm i diameter. 


OM LEVERANDØREN

Le Klint er en helt unik dansk bedrift som holder fast ved verdiene om kunsthåndverk, estetikk og kvalitet. I 1943 gjorde Tage Klint Klint familiens kunstneriske fold til en forretning. Le Klint bruker det gamle håndverket til å skape skjermene. De dyktige og fingernemme "foldepikene" folder skjermene med stor presisjon. Alle skjermene lages i Odense, Danmark. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg av Le Klint sine lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5703387019560
Produktnummer hos leverandør 195LBR
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til tak 3
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 53
Høyde i cm 28
Sokkel E27
Maks watt 11
Antall lyspærer 2