LE KLINT

Donut taklampe large - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Donut taklampe fra Le Klint er en utsøkt designlampe. Den har håndbrettet skjerm, som er tett, og gir et jevnt, blendingsfritt lys. Den har detaljer i børstet messing. Egner seg godt over runde bord. Plisseringen er komplisert og brettes kun av de mest erfarne "foldepikene". Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 14 995
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Mer om dette produktet

Donut taklampe fra Le Klint er en designlampe håndlaget i Danmark etter tradisjonsrike håndverksteknikker. Skjermen er tett i bunn og topp og blender derfor ikke. Den gir et jevnt, rundstrålende lys til rommet. Pendelen har detaljer i børstet messing som gir et elegant uttrykk. Donut taklampe large er 53 cm i diameter og kommer også i en mindre versjon. Lyspære medfølger. 


ANBEFALT BRUK

  • Kjempefin lampe over runde bord, som et rundt spisebord.
  • Har bordet en diameter på ca. 160 cm er denne versjonen super. Er bordet omtrent 120 cm i diameter anbefaler vi den mindre versjonen. 


MONTERING

Skal du ha lampen over spisebord, anbefaler vi at du monterer den 65-75 cm over bordflaten, som ca. er i pannehøyde. 


TILBEHØR

  • Lyspære til Donut taklampe følger med. 
  • Vi anbefaler at du bruker dimmer, slik at du kan justere lysstyrken etter behov. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med swifferkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Donut taklampe Large er håndlaget på Le Klint sin fabrikk i Odense, Danmark. Den kompliserte plisseringen gjør at Donut er laget av de aller dyktigste og mest erfarne "foldepikene", som det het i gamledager. Taklampen lever opp til navnet sitt og minner litt om en donut. Den skaper en nydelig, lun og behagelig stemning med sitt rundtstrålende, jevne lys. Den kommer i to størrelser; Large er 53 cm i diameter og Small er 47 cm i diameter. 


OM LEVERANDØREN

Le Klint er en helt unik dansk bedrift som holder fast ved verdiene om kunsthåndverk, estetikk og kvalitet. I 1943 gjorde Tage Klint Klint familiens kunstneriske fold til en forretning. Le Klint bruker det gamle håndverket til å skape skjermene. De dyktige og fingernemme "foldepikene" folder skjermene med stor presisjon. Alle skjermene lages i Odense, Danmark. Hos Christiania Belysning får du et stort utvalg av Le Klint sine lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5703387019560
Produktnummer hos leverandør 195LBR
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Akryl
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 53
Sokkel E27
Maks watt 11
Antall lyspærer 2