PR Home

PR Home: Jordnære lamper i naturrotting og tekstiler

Lampene til PR Home har et utpreget jordnært uttrykk. PR Home har belysning til både inne- og utebruk. De har base i Borås i Sverige, og startet som en interiørbutikk i 1983. Etter hvert fikk de et stadig større utvalg lamper og lampeskjermer, og i dag dyrker de sin lidenskap for hjemmebelysning.

Populære lamper

Ved å bruke naturlige og naturnære materialer og organiske former skaper lampene til PR Home en lun og nedpå atmosfære i hjemme ditt - både ute og inne. De bruker særlig mye tekstiler og naturrotting.

Lamper i naturrotting

________________________

Naturrotting er helt i trenden. Materialet endrer seg gjerne litt over tid og forsterker det naturlige og jordnære uttrykket. Flere av lampene er håndflettet, noe som gjør at hver lampe er helt unik. De smale åpningene som skjermene har, byr på et vakkert og stemningsfullt lysspill når lyset skinner gjennom. Vi fører flere lamper til uterommet og til bruk inne.

Skap et fint uterom

________________________

Vi er mange som elsker den tiden på året når vi kan flytte ut - til hagen, verandaen eller balkongen. Skap en leken og lun vibbe i din grønne oase! Vi har flere flotte utelamper i rotting og tekstil som tåler vær og vind. De er kjempefine på en terrasse med overbygg for eksempel. Da er det bare å invitere andre til sommerfest eller grillparty eller deg selv til egentid.


Våre favoritter fra PR Home

Hos oss finner du trendy kvalitetslamper med gjennomtenkt design og funksjonalitet. Se utvalget her.

Taklamper

Bordlamper og lampeskjermer