DESIGN FOR THE PEOPLE

Darci vegglampe - sort

Darci vegglampe fra Design For The People er et stilig designelement, og super å ha ved sofa og seng. Overflaten er matt, og det buede lampehode kan enkelt justeres. For mer info og anbefalinger se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 799
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Darci vegglampe fra danske Design For The People er en stilig vegglampe i nordisk design. Lampearmen er skrå og skjermen er tett og gir rettet lys med stor lysspredning. Den hvite innsiden på skjermen reflekterer og forsterker lyset ytterligere. Det buede lampehode er svært fleksibel og kan enkelt justeres slik at du får rettet lyset dit du ønsker. Vegglampen kommer med sort tekstilledning på 1,8 meter og bryter er plassert på basen og enkelt tilgjengelig. 


ANBEFALT BRUK


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en 3-trinnspære som lar deg velge mellom tre forhåndsinnstilte lysstyrker ved hjelp av bryteren på lampen.
  • Vår anbefaling er en lyspære med fargetemperatur på 3000K, hvilket gir det beste arbeidslyset. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør bordlampen med en myk klut. Du kan bruke en fuktig klut med rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Darci er en serie med bordlampe, gulvlampe og vegglampe fra Design For The People, som er et merke under Nordlux. Serien er designet av den danske designerduoen Bjørn + Balle. Darci sklir rett inn i den nordiske stilen. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe Darci-lampene. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux, som er en dansk merkevare. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.


Spesifikasjoner
Varenr. 5704924004247
Produktnummer hos leverandør 2120551003
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall/Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Feste Kan kobles direkte på uttak, lampen har bryter/dimmer
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 23
Høyde i cm 36.5
Lengde i cm 55
Sokkel E14
Maks watt 25
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned