DESIGN FOR THE PEOPLE

Darci gulvlampe H143 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Darci gulvlampe fra Design For The People er en kul designlampe som møblerer rommet. Dette er en reell stemningsskaper som er super ved sofaen. Bryter er på ledningen og lampehodet kan justeres. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 299
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Darci gulvlampe fra danske Design For The People er en flott designlampe i nordisk design som møblerer rommet. Lampearmen er skrå og skjermen er tett og gir rettet lys med stor lysspredning. Den hvite innsiden på skjermen reflekterer og forsterker lyset ytterligere. Det buede lampehode er fleksibel og kan enkelt justeres. Stålampen kommer med sort tekstilledning på 2,5 meter og bryter på ledningen. 


ANBEFALT BRUK

Nydelig som stemningslampe ved sofaen. Vær oppmerksom på at bryter er på ledningen, og plasser den slik at du enkelt når bryteren.  


MONTERING

Gulvlampen trenger kun enkel montering. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en 3-trinnspære som lar deg velge mellom tre forhåndsinnstilte lysstyrker ved hjelp av bryteren på lampen.
  • Vår anbefaling er en lyspære med fargetemperatur på 3000K, hvilket gir naturlig lys. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør bordlampen med en myk klut. Du kan bruke en fuktig klut med rengjøringsmiddel uten skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Darci er en serie med bordlampe, gulvlampe og vegglampe fra Design For The People, som er et merke under Nordlux. Serien er designet av den danske designerduoen Bjørn + Balle. Darci sklir rett inn i den nordiske stilen. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe Darci-lampene. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux, som er en dansk merkevare. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924004261
Produktnummer hos leverandør 2120584003
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall/Plast
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 23
Høyde i cm 143
Dybde i cm 55
Antall lyspærer 1
Sokkel E14
Maks watt 25
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned