Smarthus
EGLO

Connect-z sensor IP44 - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Connect-z sensor fra Eglo er en batteridrevet sensor til smarthjemmet ditt. Sensoren kan kobles til din smartbelysning, og stilles inn på både bevegelses- og lyssensitivitet/nattmodus. Den kan brukes både inne og ute, og er enkel å feste med en brakett som følger med. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 649
Bestillingsvare: På vårt lager om 1-3 virkedager
Mer om dette produktet

Connect-z sensor fra Eglo er en batteridrevet sensor i hvit plast, som hører til smarthusløsningen til Eglo. Sensoren kan stilles inn til å brukes som ren bevegelsessensor, som sensor med nattmodus/lyssensitivitet og som en kombinasjon av disse to.

Som bevegelsessensor har Connect-z en sensitivitet til  å fange opp bevegelser i 12 meter til høyre, venstre og foran, totalt 120 grader. Den vil da gi mye lys i minimum 20 sekunder og maksimum 10 minutter. 

Som sensor med nattmodus reagerer den på hvor mye lys det er i omgivelsene, og kan da tilpasse lysstyrken i tre trinn (25%-75%). 

Connect-z sensor har IP44, hvilket betyr at den er våtromsgodkjent, og kan brukes til dine utelamper, baderomslamper og resten av hjemmet. 


ANBEFALT BRUK

  • Anbefales til din smartbelysning - både lamper og lyspærer - fra Eglo Connect-z. 
  • Supert for deg som ønsker at utelampene automatisk skrur seg av og på ved mørkets frembrudd og/eller bevegelse i nærheten. 
  • Smart for deg som gjerne vil ha en nattlampe i gangveien som lyser svakt opp når du våkner og står opp om natta. 


MONTERING

Connect-z sensor behøver enkel montering. En brakett følger med som gjør det enkelt å feste den. Kan også monteres i et hjørne. 


TILBEHØR

Du trenger AA-batterier til din sensor. Se dem under anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/SERIEN

Eglo er en totalleverandør av smarthus-systemet, kalt Eglo Connect.z. Smart-belysning gjør hverdagen mer sømløs, i tillegg sparer du både penger og strøm. Den tilhørende appen Awox SmartCONTROL, som fungerer som styrebord, gir deg full kontroll over belysningen i hjemmet, også når du er ute og reiser. I Eglo sin totalløsning får du både smart-lyspærer, lamper med smart-lyspærer og lamper med integrert smart-LED. Alle produktene fra Eglo Connect.z er kompatible med hverandre og kan styres ved hjelp av den nevnte appen. Du kan selv velge hvor "smart" du vil at belysningen skal være ved å nedgradere/oppgradere med fjernkontroll, app og/eller Alexa/Google Home og etter hvert Matter - smarte "assistenter" til hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Eglo er et internasjonalt selskap, grunnlagt i 1969 i Tyrol. I dag leverer de  belysningsprodukter verden over. Eglo har utviklet et smarthus-univers kalt Eglo Connect.z. Mange har et forhold til Philips Hue, og Eglo sitt system fungerer på tilsvarende måte. Med Eglo Connect får du en totalløsning i god kvalitet, med stor valgmulighet og til et gunstig prispunkt. 

Spesifikasjoner
Varenr. 9002759991067
Produktnummer hos leverandør 99106
Farge Hvit
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Høyde i cm 70
Lengde i cm 75