Lang leveringstid
HØVIK LYS

Cassidy taklampe Ø70 - sort

Cassidy taklampe er en moderne lysekrone med klassisk snitt og er et smykke i rommet. Lampen er laget i smijern og egner seg godt til å henge midt i rom med god takhøyde. Den er også fin over spisebord. Dimbare LED-lyspærer medfølger. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 7 299
20+ PÅ LAGER
Mer om dette produktet

Cassidy taklampe er en moderne lysekrone. Lampen er laget i smijern, er 70 cm diameter, og har ledning og kjetting på hele tre meter. Det gjør at den egner seg godt som lampe som gir generell belysning (allmennlys) i rom der det er høyt under taket, i tillegg til at den er fin over spisebord. 

Det følger med 12 dimbare lyspærer. Hver av disse har effekt på 170 lumen (lysstyrke) og en fargetemperatur på 2700 kelvin, hvilket betyr at den gir et varmt lys.


ANBEFALT BRUK

  • Skal du bruke Cassidy taklampe som allmennlys, anbefaler vi at du bruker den i rom med takhøyde over 320 cm. Da er den superfin å ha midt i rommet. 
  • Over spisebord, anbefaler vi at du monterer den 80-90 cm fra bordflaten, for å unngå blending.  
  • Passer utmerket til hjem og hytter. 


TILBEHØR

  • Lyspærer medfølger, og reservepærer kan kjøpes hos oss. Se dem i anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler at du bruker dimmer til lampen din. Har du ikke dimmer, kan du kjøpe den hos oss. Se dimmer under anbefalt tilbehør. 


OM LEVERANDØREN

Høvik Lys er et av de mest kjente norske merkevarene innen belysning og fører lamper i god kvalitet og funksjonalitet. Det begynte allerede i 1874 med produksjon av lampeglass og lampekupler på Høvik Verk. I dag eier Christiania Belysning rettighetene til merkenavnet Høvik Lys, og viderefører de stolte tradisjonene som ligger i merkevaren. Kjøp din lampe hos oss. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198600236
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 2
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 70
Høyde i cm 70
Sokkel E14
Antall lyspærer 12