NORMANN COPENHAGEN

Bubba vegg/taklampe Ø25 - opal

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Bubba vegg/taklampe fra Normann Copenhagen har en organisk formet halvkule med lekent design som kan brukes som både tak- og vegglampe. Bubba gir et jevnt og godt lys ut til alle sidene og lyser godt opp rommet. Velegnet på soverom, ved siden av speil, i gang på wc. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 285
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Bubba vegg/taklampe fra Normann Copenhagen har et spennende design og er formet som en asymmetrisk, organisk halvkule. Bubba kan brukes både som taklampe og vegglampe, og er laget i opalglass , som sikrer at lyset fordeles jevnt i rommet. Hver Bubba lampe er helt unik, og du vil også oppleve lampen forskjellig ut fra hvilken vinkel du ser den fra. Bubba 25 cm i diameter og kommer uten ledning. Den er ikke våtromsgodkjent, og har IP20. 


ANBEFALT BRUK

  • Bubba vegg/taklampe er godt egnet ved siden av speil.
  • Bubba vegg/taklampe er godt egnet på wc, utenfor evt. våtromsområdet. 
  • Bubba er godt egnet til soverommet. Her kan du bruke lampen både som takplafond - en taklampe som sitter helt opp i taket, eller som vegglampe. Her gir den stemningsfullt lys til rommet. 


MONTERING

  • Bubba vegg/taklampe kommer uten ledning og monteres direkte på vegguttak/takpunkt. 
  • Skal du ha taklampen over sengen, anbefaler vi at du monterer Bubba over fotenden av sengen. Da oppleves lyset behagelig også når du ligger i sengen. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E14-sokkel, og her anbefaler vi en matt illumformet pære som er dimbar. Den er litt mindre og får da god plass under glasskjermen. Du får et jevnt lys og kan endre lysstyrke etter behov og tid på døgnet dersom du innstallerer dimmer til lampen. Se lyspære under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler at du bruker dimmer til din Bubba tak/vegglampe. Har du ikke dimmer fra før, kan du kjøpe den hos oss - se under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk og evt. fuktig klut. 
  • Ikke bruk rengjøringsmidler. 
  • Husk å skru av lampen når du gjør den ren. 


OM DESIGNET/SERIEN

Bubba er en lampeserie fra Normann Copenhagen som er inspirert av såpebobler, og Bubba er satt sammen av bobler i ulike størrelser. Det gjør designet både unikt og iøynefallende, og Bubba er et blikkfang i hjemmet. Formen er både organisk og asymmetrisk og alle lampene er litt forskjellige. Bubba er laget i opalglass og de lyser jevnt og behagelig. Hos oss finner du Bubba taklampe og Bubba vegg/tak. 


OM LEVERANDØREN

Normann Copenhagen er en internasjonalt anerkjent merkevare med røtter i danske designtradisjoner, som ble grunnlagt i Danmark i 1999 av Jan Andersen og Poul Madsen. De har både belysning, møbler og annet tilbehør i hjemmet. Det som kjennetegner produktene til Normann Copenhagen er rene linjer, gjerne med en iøynefallende tvist. Alt er laget med fokus på kvalitet og holdbarhet, og respekt for miljøet. Hos oss får du et godt utvalg av Normann Copenhagen sine lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5715396045409
Produktnummer hos leverandør 608297
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Glass/metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Kan koples direkte på uttak med ekstern bryter/dimmer
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 28
Høyde i cm 25
Sokkel E14
Maks watt 40
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned