NORMANN COPENHAGEN

Bubba taklampe Ø42 - opal

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Bubba taklampe fra Normann Copenhagen har en organisk formet kule med lekent design. Bubba gir et jevnt og godt lys ut til alle sidene og lyser godt opp rommet. Velegnet i trapp, over spisebord eller på soverom. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 5 715
Bestillingsvare: På vårt lager om 15-20 virkedager
Mer om dette produktet

Bubba taklampe fra Normann Copenhagen har et spennende design med sin asymmetriske, organiske kuleform. Taklampen er laget i opalglass , som sikrer at lyset fordeles jevnt i rommet. Bubba taklampe er lukket på undersiden, og du får det samme myke, jevne lyset ut i alle sidene. Hver Bubba lampe er helt unik, og du vil også oppleve lampen forskjellig ut fra hvilken vinkel du ser den fra. Bubba er 42 cm i diameter, 41 cm høy og veier 3,1 kg. 


ANBEFALT BRUK

  • Bubba taklampe er godt egnet til trapp. Her lyser den opp trapperommet uten at du risikerer å bli blendet. 
  • Bubba taklampe er kjempefin over spisebordet, særlig for deg som vil at spisebordslampen også gir lys til rommet ellers. Vi anbefaler en lampe for bord opptil 240 cm og to taklamper dersom bordet er større. 
  • Bubba taklampe er godt egnet til soverommet. Her gir den stemningsfullt lys til rommet. 


MONTERING

  • Anbefalt monteringshøyde over spisebord er ca. 65-75 cm fra bordflaten og i pannehøyde når du og dine sitter ved bordet. 
  • Skal du ha taklampen over sengen, anbefaler vi at du monterer Bubba over fotenden av sengen. Da oppleves lyset behagelig også når du ligger i sengen. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E27-sokkel, og her anbefaler vi en opal pære som er dimbar. Da sikrer du jevnt lys og kan endre lysstyrke etter behov og tid på døgnet. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler at du bruker dimmer til din Bubba taklampe. Har du ikke dimmer fra før, kan du kjøpe den hos oss - se under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk og evt. fuktig klut. 
  • Ikke bruk rengjøringsmidler. 
  • Husk å skru av lampen når du gjør den ren. 


OM DESIGNET/SERIEN

Bubba er en lampeserie fra Normann Copenhagen som er inspirert av såpebobler, og Bubba er satt sammen av bobler i ulike størrelser. Det gjør designet både unikt og iøynefallende, og Bubba er et blikkfang i hjemmet. Formen er både organisk og asymmetrisk og alle lampene er litt forskjellige. Bubba er laget i opalglass og de lyser jevnt og behagelig. Hos oss finner du Bubba taklampe og Bubba vegg/tak. 


OM LEVERANDØREN

Normann Copenhagen er en internasjonalt anerkjent merkevare med røtter i danske designtradisjoner, som ble grunnlagt i Danmark i 1999 av Jan Andersen og Poul Madsen. De har både belysning, møbler og annet tilbehør i hjemmet. Det som kjennetegner produktene til Normann Copenhagen er rene linjer, gjerne med en iøynefallende tvist. Alt er laget med fokus på kvalitet og holdbarhet, og respekt for miljøet. Hos oss får du et godt utvalg av Normann Copenhagen sine lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5715396045393
Produktnummer hos leverandør 608296
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Glass/metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Krok
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 42
Høyde i cm 41
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 60
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned