Energy Class: F
FLOS

Bellhop vegglampe - hvit

Bellhop vegglampe fra Flos er en nydelig lampe som har en leken i form og farge og sprer lyset jevnt - enten opp eller ned. Vegglampen kommer med innebygd LED med lang levetid og er våtromsgodkjent. Den passer i mange av hjemmets rom; trapp, gang, stue og bad. Mer info finner du under.
- +
kr 3 260
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 7-10 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Bellhop vegglampe fra Flos er en nydelig leken vegglampe i spreke farger. Du kan velge om du monterer den slik at lyset rettes enten oppover eller nedover. Den har en dybde på 15 cm fra veggen. Lampen sprer lyset jevnt og bidrar til en nydelig stemning og godt lys. Vegglampen er dimbar og kommer med innebygd LED som er utskiftbar. Den er våtromsgodkjent. 


ANBEFALT BRUK

  • Trapperom 
  • Gangsoner
  • På hver side av sofaen
  • Et større bad der du trenger mer lys enn kun ved speilet. 


MONTERING

Vegglampen kommer uten ledning og må monteres i skjult anlegg. Du kan montere den slik at den lyser enten oppover eller nedover. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørk av støv med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • LED-modulen kan skiftes av elektriker. 


OM DESIGNET/SERIEN

Bellhop fra Flos er en serie med vegglamper og bærbare bordlamper i et retroinspirert design med moderne touch. Lampene er designet av britene Edward Barger og Jay Osgerby i starten av 2017, og serien har siden både gjort stor suksess og blitt utvidet. Bellhop kommer i mange farger, og er en fin liten fargeklatt i hjemmet. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur, ikke bare i Italia, men i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Lampene til Flos får du hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5714198008711
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør F1080009
Dimbar Ja
Farge Hvit
Materiale Polykarbonat
Produktets IP-grad 44
Har ledning til stikk Nei
Feste Kan kobles direkte på uttak med ekstern bryter/dimmer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 10.8
Bredde i cm 19.1
Dybde i cm 15
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 1332
Maks watt 17
Kelvin 2700
Levetid 50000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned