Ekstra lang ledning
NORMANN COPENHAGEN

Bau taklampe small Ø43- natur

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Bau taklampesmall er en skulpturell, leken lampe. Taklampen gir stemningsfullt lys som ikke blender. Taklampen er et blikkfang, og egnet over bord og i trapp. Kommer i to størrelser. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 215
Bestillingsvare: På vårt lager om 15-20 virkedager
Mer om dette produktet

Bau taklampe small er en skulpturell lampe som er leken i både form og materialbruk. Taklampen slipper ut lys gjennom åpningene mellom de geometriske rundingene. Det gir et stemningsfullt lys som ikke blender.  Taklampen er laget i finér og satt sammen av mange sirkler på en kreativ måte. Bau taklampe skaper den perfekte atmosfæren og er samtidig et nydelig interiørelement. Bau taklampe large er 57,5 cm lang og 44 cm i høyden. Diameter er 43 cm. Den har en lang ledning på hele fire meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Bau taklampe small egner seg i rom med både god takhøyde og vanlig takhøyde. Ledninglengden på fire meter gir stor fleksibilitet. 
  • Bau taklampe egner seg godt over bord. Her gir den lys ned på bordet, samtidig som den gir stemningsfullt lys i rommet. 
  • Bruk Bau taklampe i trapperom. Her skaper den et nydelig atmosfærisk lys, samt er et blikkfang og smykke.
  • NB! Bau taklampe er ikke anbefalt på kjøkken, der det oppstår os og fett. Dette fordi den ikke bør rengjøres med vann eller vaskemidler. 


MONTERING

  • Bau taklampe kommer som et byggesett som du setter sammen selv, uten verktøy eller lim. 
  • Skal du ha Bau taklampe over spisebord, anbefaler vi en monteringshøyde på 65-75 cm fra bordet og ca. i pannehøyde når du sitter ved bordet. 
  • Skal du ha Bau taklampe over sofabord, anbefaler vi dette dersom du ikke har TV i siktslinjen hvor lampen skal henge. Her kan du fritt leke deg med monteringshøyde. 


TILBEHØR

  • Du trenger en lyspære med E27-sokkel. Vi anbefaler en matt lyspære som er dimbar, slik at du får jevnt lys og kan justere lysstyrken etter behov og tid på døgnet. Se den under anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler dimmer. Har du ikke dimmer fra før kan du kjøpe den hos oss. Se dimmer under tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med støvkost. 


OM DESIGNET/SERIEN

Bau taklampe er en dansk designlampe med et lekent skulpturelt uttrykk. Bau er designet av Vibeke Fonnesberg Schmidt for Normann Copenhagen. Hun kombinerer geometriske former på en unik og kreativ måte. Den kommer i stor og liten og begge er laget i finer av tre. Den største er 49 cm i diameter og den minste er 43 cm i diameter. Bau passer godt inn i mange stiler - både i den minimalistiske nordiske stilen og en maksimalistisk stil. 


OM LEVERANDØREN

Normann Copenhagen er en internasjonalt anerkjent merkevare med røtter i danske designtradisjoner, som ble grunnlagt i Danmark i 1999 av Jan Andersen og Poul Madsen. De har både belysning, møbler og annet tilbehør i hjemmet. Det som kjennetegner produktene til Normann Copenhagen er rene linjer, gjerne med en iøynefallende tvist. Alt er laget med fokus på kvalitet og holdbarhet, og respekt for miljøet. Hos oss får du et godt utvalg av Normann Copenhagen sine lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5707434054399
Produktnummer hos leverandør 503012
Dimbar Ja
Farge Natur
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 4
Feste Henger på krok
Lystype Stemningslys
Høyde i cm 44
Lengde i cm 57.5
Sokkel E27
Maks watt 60
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned