PR HOME

August bordlampe H34 - grønn/messing

August bordlampe fra PR Home er en nydelig bordlampe med metallfot og glasskjerm, perfekt på sidebord, skjenk eller vinduskarm. Lyset oppleves som behagelig og bidrar til å lyse opp rommet. Lyskilden er omsluttet av et glassrør, som sprer en stemningsfull glød inn i skjermen. August bordlampe gir assosiasjoner til den klassiske advokatlampen. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 899
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

August bordlampe fra PR Home har en metallfot i matt messing og grønn glasskjerm. På toppen av skjermen er det en flott metalldeksel i matt messingfarge. Lyset oppleves som behagelig og bidrar til å lyse opp rommet. Lyskilden er omsluttet av et glassrør, som sprer en stemningsfull glød inn i skjermen og jevner ut lyset. Skjermen gir en bred lysspredning, og stemningsskapende lys. Bordlampen kommer med ledning på 1,5 meter og bryter på ledningen. Den er 34 cm høy og 25 cm i diameter. 


ANBEFALT BRUK

  • Nydelig lampe til å gi en lun stemning i stue eller soverom.
  • Perfekt på sidebord, skjenk eller vinduskarm. Også fin på nattbordet. 


MONTERING

  • Behøver kun enkel montering. Lampeskjermen skrus på plass ved hjelp av et metalldeksel i samme finish som sokkelen. 


TILBEHØR 

Du trenger en lyspære. Her anbefaler vi en matt lyspære for å sikre jevn lysspredning. Med vår anbefalte lyskilde får du best resultat. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør lampen med en myk klut. Fettflekker og smuss kan fjernes med en fuktig klut, og evt. litt mild såpe uten slipemiddel og skuremiddel. 
  • NB! La lampen være skrudd av når du vasker den og la den tørke helt før du skrur den på igjen. 


OM DESIGNET/SERIEN

August bordlampe kommer i to farger på skjermen; grønn og hvit. I tillegg finner du den i en taklampe. Alle har den samme flotte messingfargede finishen. Det er fint å kombinere lamper i samme serie for et helhetlig uttrykk i hjemmet. Se dem hos oss. 


OM LEVERANDØREN

Lampene til PR Home har et utpreget jordnært uttrykk. PR Home har belysning til både inne- og utebruk. De har base i Borås i Sverige, og startet som en interiørbutikk i 1983. Siden har utvidet til lamper og i dag finner du mange av deres lamper hos Christiania Belysning.

Spesifikasjoner
Varenr. 7330976132515
Produktnummer hos leverandør 3163413
Dimbar Nei
Farge Grønn/Matt messing
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.5
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 25
Høyde i cm 34
Sokkel E14
Maks watt 15
Antall lyspærer 1