HØVIK LYS

Aria gulvlampe - matt messing

Aria Gulvlampe fra Høvik lys er en stilren lampe. Det slanke designet med åpen lyskilde gir den et tøft preg. Gulvlampen gjør seg aller best med globepærer, og her har vi to anbefalinger som gir et ulikt uttrykk. Velg mellom moderne eller klassisk. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 359
Færre enn 5 på nettlager
25+ på butikklager
Mer om dette produktet

Aria gulvlampe er en stilren lampe som passer inn i de fleste miljøer fra moderne til klassisk. Valgfri lyskilde gjør at man kan få ulikt uttrykk. Aria har en tekstilledning med fotbryter 50 cm fra basen. Gulvlampen er en del av en serie med bordlampe også. Aria serien passer fint sammen med Eira plafond. Kommer i matt messing og sort.


ANBEFALT BRUK

Nydelig stemningslampe i oppholdsrommet.


TILBEHØR

  • Aria har en synlig lyspære, og her står du fritt til å velge dekorlyspæren du syns er finest. Vi har et helt univers, som du kan utforske her. Vil du likevel ha anbefalinger, har vi to solide forslag som begge gir et optimalt resultat. 
  • Ønsker du et moderne, nordisk uttrykk, velg en matt globepære. Se den under anbefalt tilbehør
  • Vil du ha det mer klassisk og rustikt, gå for en klar lyspære. Selve globepæren er mer dekorativ og har synlig filament, som er de synlige lystrådene vi husker fra de gamle glødepærene. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen med støvkost. Ved flekker kan du bruke en fuktig klut.


OM DESIGNET/SERIEN

Aria består av en serie på gulvlamper og bordlamper, som begge finnes i sort og gyllen. Dette er enkle, stilrene lamper som passer inn i mange miljøer. Lampene fås hos Christiania Belysning. 


OM LEVERANDØREN

Høvik Lys er et av de mest kjente norske merkevarene innen belysning. Det begynte allerede i 1874 med produksjon av lampeglass og lampekupler på Høvik Verk. I dag eier Christiania Belysning rettighetene til merkenavnet Høvik Lys, og viderefører de stolte tradisjonene som ligger i merkevaren. Høvik Lys fører lamper i god kvalitet med gjennomtenkt design og funksjonalitet. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7058960027349
Produktnummer hos leverandør 3100002734
Dimbar Nei
Farge Matt messsing
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 31.5
Høyde i cm 143
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 10