HØVIK LYS

Aria bordlampe - sort

Aria bordlampe fra Høvik lys er en stilren lampe. Det slanke designet med åpen lyskilde gir den et minimalistisk preg. Lyspæren er en viktig del av designet, og bordlampen gjør seg aller best med globepærer. Velg mellom moderne eller klassisk. Mer info under.
- +
kr 1 399
Færre enn 5 på nettlager
20+ på butikklager
Færre enn 5 på nettlager
20+ på butikklager
Mer om dette produktet

Aria bordlampe er en stilren lampe som passer inn i de fleste miljøer fra moderne til klassisk. Valgfri lyskilde gjør at man kan få ulikt uttrykk

Aria har en tekstilledning med bryter på ledningen. Aria serien passer fint sammen med Eira plafond og kommer i matt messing og sort.


ANBEFALT BRUK

  • Plasser den på et sidebord, skjenk eller kommode. 
  • Nydelig i vinduskarm


TILBEHØR

  • Aria har en synlig lyspære, og her står du fritt til å velge dekorlyspæren du syns er finest. Vi har et helt univers, som du kan utforske her. Vil du likevel ha anbefalinger, har vi to solide forslag som begge gir et optimalt resultat. 
  • Ønsker du et moderne, nordisk uttrykk, velg en matt globepære. Se den under anbefalt tilbehør
  • Vil du ha det mer klassisk og rustikt, gå for en sotet lyspære. Selve globepæren er mer dekorativ og har synlig filament, som er de synlige lystrådene vi husker fra de gamle glødepærene. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Rengjør lampen med støvkost. Ved flekker kan du bruke en fuktig klut.


OM DESIGNET/SERIEN

Aria består av en serie på gulvlamper og bordlamper, som begge finnes i sort og gyllen. Dette er enkle, stilrene lamper som passer inn i mange miljøer. Lampene fås hos Christiania Belysning. 


OM LEVERANDØREN

Høvik Lys er et av de mest kjente norske merkevarene innen belysning. Det begynte allerede i 1874 med produksjon av lampeglass og lampekupler på Høvik Verk. I dag eier Christiania Belysning rettighetene til merkenavnet Høvik Lys, og viderefører de stolte tradisjonene som ligger i merkevaren. Høvik Lys fører lamper i god kvalitet med gjennomtenkt design og funksjonalitet. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7058960027356
Produktnummer hos leverandør 3100002735
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 22
Høyde i cm 55
Antall lyspærer 1
Sokkel E27
Maks watt 10