NORDLUX

Angle vegglampe - hvit

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Angle vegglampe fra DFTP gir godt leselys ved senga. Den har en USB-port til lading av telefon. Lampehodet har magnetfeste, noe som gjør det svært fleksibelt å endre lysretningen. En nett vegglampe i nordisk design. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 999
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Angle vegglampe er en praktisk, nett og svært allsidig lampe i metall som gir rettet lys. Du kan selv bestemme hvor lyset rettes, da lampehodet festes til basen med en magnet. Innsiden på lampen er hvitmalt, noe som gjør at lyset reflekteres ekstra godt, og dermed gir den mer lys. Du kan få alt fra en uplight til en leselampe med godt leselys. Vegglampen har bryter på tekstilledningen, som er 1,8 meter. Lampen er i metall, og overflaten til lampen er satinmatt. 


ANBEFALT BRUK

Perfekt leselampe ved sengen. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære, og her anbefaler vi en spotpære, som gir rettet og godt lys. Perfekt for retningsstyrte lamper, som leselamper. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med en myk og fuktig klut. Evt. smusk kan fjernes med mildt rengjøringsmiddel uten slipe- og skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Angle vegglampe er designet av Maria Berntsen for Design For The People/Nordlux. Lampen er svært allsidig og fleksibel i sitt bruk og har et minimalistisk, nordisk design med matt overflate. Kommer i flere farger. Finnes også som klypelampe, en versjon som du kan klype på hylle eller sengegavl, og slipper å skru i veggen. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux, som er en dansk merkevare. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924004162
Produktnummer hos leverandør 2120601001
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Feste Kan kobles direkte på uttak, lampen har bryter/dimmer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 10
Høyde i cm 19
Dybde i cm 17
Sokkel GU10
Maks watt 15
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned