Lang leveringstid
NORDLUX

Angle klypelampe - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Angle klypelampe fra DFTP er praktisk, nett og fleksibel med rettet godt lys. Lampehodet er festet til basen med en magnet, noe som gir en utrolig fleksibilitet for retningen lyset styres i. En perfekt lampe til å feste til hyllekanter, sengegjerder m.m. Her kan de gi lys til et område eller leselys. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 899
Bestillingsvare: På vårt lager i uke 28
Mer om dette produktet

Angle klypelampe er en praktisk, nett og svært allsidig lampe i metall som gir rettet lys. Du kan selv bestemme hvor lyset rettes, da lampehodet festes til basen med en magnet. Innsiden på lampen er hvitmalt, noe som gjør at lyset reflekteres ekstra godt, og dermed gir den mer lys. Du kan få alt fra en uplight til en leselampe med godt leselys. Klypelampen kommer med bryter på tekstilledningen, som er 1,8 meter. Lampen er i metall, og overflaten til lampen er satinmatt. 


ANBEFALT BRUK

  • Festes på bokhylle eller annen hylle, og lys opp hyllen din. 
  • Fest den på hodegjerde til sengen, slik at du får godt leselys på sengekanten uten å måtte montere/skru en vegglampe i veggen. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære, og her anbefaler vi en spotpære, som gir rettet og godt lys. Perfekt for retningsstyrte lamper, som leselamper. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med en myk og fuktig klut. Evt. smusk kan fjernes med mildt rengjøringsmiddel uten slipe- og skuremiddel. 


OM DESIGNET/SERIEN

Angle klypelampe er designet av Maria Berntsen for Design For The People/Nordlux. Lampen er svært allsidig og fleksibel i sitt bruk og har et minimalistisk, nordisk design med matt overflate. Kommer i flere farger. Fås også som vegglampe som skrus i veggen. 


OM LEVERANDØREN

Design For The People er et merke hos Nordlux, som er en dansk merkevare. Deres visjon er å skape designprodukter for alle som setter pris på nyskapende lysdesign, og de samarbeider med dyktige designere. Siden 2017 har flere av deres produkter blitt belønnet med internasjonale designpriser – blant annet Red Dot Award og iF Design Award. Hos oss får du et godt utvalg.

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924010217
Produktnummer hos leverandør 2220362003
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 1.8
Feste Klemme
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 10
Høyde i cm 12
Antall lyspærer 1
Sokkel GU10
Maks watt 15
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned