-20%
NORDLUX

Aludra 95 utelampe pullert - metallisk brun

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Aludra 95 er en pullert med kult design som er super til å lyse opp utendørs. Den egner seg i gangsoner og bed. Pullerten gir godt lys nedover, men også ut til sidene. Rillene gjør lyset mer behagelig. Aludra 95 egner seg for seriekobling. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
Tilbudspris kr 2 239 Vanlig pris kr 2 799
Tilbudet varer t.o.m. 9. juni 2024
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Aludra 95 er en pullert med kult design. Den lyser godt nedover, samt ut til sidene. Pullerten er sylinderformet og rillene/lamellene gjør at du får en vakker effekt av lys og skygge. Inni sylinderen er det en diffuser som lyskilden skinner gjennom. Dette gjør at du får et behagelig lys. Aludra er laget av svært holdbare materialer som er motstandsdyktig mot korrosjon og slitasje fra hardt vær. Festespydet er spesialutviklet og gjør Aludra 95 enkel å installere og gjør den stabil. Pullerten er 95 cm høy, og kommer også i en lavere versjon på 45 cm i høyden. Den har utskiftbar lyspære. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt langs gangsoner i uteområdet, slik at du enkelt kan orientere deg i mørket og skape en nydelig, behagelig stemning ute. 
  • Kjempefin å bruke i bed. 


MONTERING

Aludra 95 pullerten støpes eller skrus ned i bakken. Sokkelen medfølger. Pullerten er egnet for seriekobling, slik at du enkelt kan få flere på rekke og rad. 


TILBEHØR

Du trenger en lyspære til din pullert. Vi anbefaler at du velger en matt lyspære som ikke har for sterk lysstyrke for å få et jevnt lys og unngå blending. Se vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Rengjør pullerten din med en myk og fuktig klut. 
  • Utelamper bør rengjøres minst en gang i året for å beholde funksjon og bevare overflaten. 


OM DESIGNET/SERIEN

Aludra-serien av Jacob Jensen Design kjennetegnes av skulpturelt design og moderne minimalisme. Du finner to pullerter/stolper i henholdsvis 45 cm i høyden og 95 cm, en taklampe til ute og vegglampe i samme serie. Alle kommer i flere farger. Du får serien hos Christiania Belysning. 


OM LEVERANDØREN

Nordlux er en dansk virksomhet som siden 1977 har levert kvalitetsbelysning i attraktive prisklasser. De fører lamper under navnet Nordlux og Design For The People. Hos Christiania Belysning finner du et god utvalg. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5704924004490
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør 2118038261
Dimbar Nei
Farge Brun
Materiale Aluminium/Plast
Produktets IP-grad 54
Har ledning til stikk Nei
Feste Støpes eller festes med skruer
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 12.4
Høyde i cm 95
Sokkel E27
Maks watt 15
Antall lyspærer 1