LOUIS POULSEN

AJ Oxford bordlampe uten toppskjerm - opal/sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
AJ Oxford bordlampe fra Louis Poulsen er perfekt på nattbord og skjenk, og bidrar til en behagelig atmosfære. AJ Oxford gir et mykt, jevnt lys ut i rommet gjennom glasskjermen. Kommer også med toppskjerm i metall, som styrer lyset nedover. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 170
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

AJ Oxford bordlampe fra Louis Poulsen er i sort lakkert metall og har en elegant, klassisk bryter på lampehodet. Den opale glasskjermen gjør at lyset spres ut i rommet, og oppleves som mykt og behagelig. Skjermen er i trelags opalglass, og fordeler lyset jevnt. AJ Oxford bordlampe har ledning på fem meter. 


ANBEFALT BRUK

  • Kjempefin bordlampe på nattbordet eller en skjenk, og bidrar til en behagelig atmosfære. 
  • Ønsker du heller en bordlampe som retter lyset nedover, istedenfor ut i rommet, anbefaler vi at du velger AJ Oxford med toppskjerm i metall, se den under flere varianter. 


TILBEHØR

Du trenger en matt lyspære til din lampe, som sikrer en jevn fordeling av lyset. Se den under anbefalt tilbehør. 


VEDLIKHOLD

  • Tørk av støv med en myk klut. 
  • Fettflekker kan fjernes med mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel eller slipemiddel. 
  • Sørg for at glasset er tørt før du skrur på lampen igjen. 


OM DESIGNET/SERIEN

AJ Oxford bordlampe ble opprinnelig designet for St Catherine's College i Oxford i 1963. Det er Arne Jacobsen som står bak designet. AJ Oxford ble spesiallaget til den imponerende spisesalen i bygningen, som huset lange rader med bord med plass til 350 personer. Bordlampene fungerte her som midtpunkt på bordene, mens den veggmonterte AJ Eklipta ga diffus allmennbelysning. Den dag i dag er lampene i bruk i St Catherine's College. Både AJ Oxford og AJ Eklipta har nøyaktig samme opalskjerm. Bordlampen fås i flere utgaver og hos oss får du den høyeste versjonen med og uten toppskjerm i metall.


OM LEVERANDØREN

Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 2714693108381
Garanti 5 År
Produktnummer hos leverandør 5744168562
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 5
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 41.3
Bredde i cm 22
Lengde i cm 22
Antall lyspærer 1
Sokkel E14