LOUIS POULSEN

AJ 50 utelampe - hvit

Utelampe fra Louis Poulsen i det klassiske AJ-designet. Lampen leveres med en LED-lyskilde og gir et varmt og godt lys til inngangspartiet eller andre steder i uteområdet.
- +
kr 12 275
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Mer om dette produktet

Stilige AJ 50 er utelampe-versjonen av de ikoniske AJ-lampene. Denne ble lansert i 2010 i forbindelse med 50-årsjubileet for lanseringen av Arne Jacobsens AJ-familie, som først ble tegnet til SAS Royal Hotel i København. Dette er enn videreutvikling, som benytter seg av den siste teknologien innen energibesparende lyskilder. Lampen er derfor utviklet med LED, og gir fra seg et blendefritt og retningsbestemt lys. Perfekt ved inngangspartiet, terrassen eller garasjeveggen.

Med sitt tidløse design og varme lys, funker den også utmerket som lampe inne, for eksempel på badet ved speilet.


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5703411200797
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5743145816
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 65
Har ledning til stikk Nei
Diameter i cm 5.2
Høyde i cm 35
Dybde i cm 34.9
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 428
Maks watt 8
Kelvin 3000
Levetid 50.000 timer
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned