NYHET
NORTHERN

Acorn gulvlampe H148 - matt hvit

En sofistikert og vakker gulvlampe med organiske former og jordnære farger. Designmerket Northern har latt seg inspirere av den lille hatten på eikenøtten, og med subtile detaljer og myke linjer er denne gulvlampen et lekent element i rommet. Gulvlampen trenger tre lyspærer og gir et mykt nedadrettet lys. For flere spesifikasjoner og lyspæreanbefaling, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 8 990
Bestillingsvare: På vårt lager om 5-7 virkedager
Mer om dette produktet

Acorn gulvlampe fra Northern er en stødig og sjarmerende stålampe. Det er den prisvinnende designeren Atle Tveit som står bak. Utformingen av lampen er inspirert av det norske landskapet. Den organiske formen på lampeskjermen er i aluminium og ligner på hatten på en eikenøtt. Den har også en liten tredetalj på toppen, som kommer i to fargenyanser; lys og mørk. Du kan selv velge hva som passer deg best. Det nedoverrettede lyset lyser gjennom opalt glass, er mykt og behagelig og skal gjenspeile lyset under tretoppene.


Acorn gulvlampe skaper en atmosfærisk stemning og passer perfekt i stua. Den kommer med en ledning på 2 meter til stikk, og med en bryter som er festet til lampeskjermen. Den trenger tre lyspærer med E27-sokkel - se dem i anbefalt tilbehør. Vi har anbefalt en pære med tretrinns-dimming, som lar deg velge mellom tre lysstyrker med bryteren som er på lampen. Gulvlampen kommer i tre farger; matt hvit, matt sort og matt grå.


Northern er et norsk merke som har tatt markedet med storm. Deres produkter er gjennomførte og kvalitetsbevisste i moderne nordisk stil. De er særlig kjent for Oslo-lampen, og har mange flere flotte lamper i sitt sortiment, som fås hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018215490
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Aluminium
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 48
Antall lyspærer 3
Sokkel E27
Watt 13