FLOS

265 vegglampe - hvit

265 vegglampe fra Flos er en moderne klassiker. En fleksibel vegglampe med godt leselys. Passer utmerket ved sofaen. Du kan enkelt fra ut lampearmen og legge den inntil veggen igjen. Kommer i to størrelser og sort og hvit. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 13 690
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

265 vegglampe fra Flos er en ikonisk moderne vegglampe fra Flos. Lampen har en lang og justerbar arm, noe som gjør den svært fleksibel. Dra den ut over sofaen, eller legg den inntil veggen igjen. Den er justerbar i alle ledd, og både opp og ned.  Lampehodet kan roteres 360 grader. Den gir direkte og rettet lys. Vegglampene kommer med ledning på 203 cm. 


ANBEFALT BRUK

  • Perfekt som leselampe ved sofaen. Dra den ut over sofaen, eller legg den inntil veggen igjen. 
  • God arbeidslampe over skrivebord. 


MONTERING

  • Vegglampen festes med brankett og skruer, se monteringsanvisning i spesifikasjonsfeltet for detaljert informasjon. 


TILBEHØR

  • Vi anbefaler en opal lyspære som er dimbar for jevn lysspredning og for å redusere blending. Se den i anbefalt tilbehør. 
  • Vi anbefaler å kjøpe med plug-in dimmer, slik at du kan dimme lampen etter behov. Se den i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

Tørk av støv med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.


OM DESIGNET/SERIEN

Storebror 265 vegglampe og lillebror 262 vegglampe er fleksible vegglamper som kan brukes på mange måter. Vegglampene er designet for Flos av Paolo Rizzatto. Den første utgaven så allerede dagens lys i 1973. Den kommer i to størrelser: 265 vegglampe med armlengde på 205 cm og 265 small vegglampe med armlengde på 152 cm. Hos oss får du begge i sort og hvit. 


OM LEVERANDØREN

Flos er et anerkjent italiensk belysningsfirma grunnlagt i 1962 av Dino Gavina og Cesare Cassina Flos. Deres visjon er å lage lamper som inspirerer til en helt ny designkultur, ikke bare i Italia, men i hele verden. Flos har alt fra bordlamper til pendler, og gir deg et bredt utvalg av design og muligheter. Deres fremste kjennetegn er den høye kvaliteten sammen med modige og uttrykksfulle lampedesign. Lampene til Flos får du hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 0200100009402
Garanti 2 år
Produktnummer hos leverandør A0300009
Dimbar Nei
Farge Hvit
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Høyde i cm 35
Dybde i cm 205
Sokkel E27
Maks watt 75
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned