BELID

Soft taklampe Ø40 - rustrød

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Nydelig taklampe med en lampeskjerm som er trukket med ullstoff. Det gjør at lampen har et mykt og naturlig uttrykk og passer godt inn i skandinaviske hjem og hytter. Den er nydelig i stua. For lyspæreanbefaling og flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 4 099
Bestillingsvare: På vårt lager om 3-5 virkedager
Mer om dette produktet

Soft takpendel fra svenske Belid er en nydelig taklampe som passer utmerket inn i skandinaviske hjem. Skjermen er 40 cm i diameter og trukket med ullstoff, som gir lampen et naturlig og mykt uttrykk. På grunn av sitt nøytrale design passer lampen inn i mange ulike miljøer, og er både fin hjemme og på hytta.


Innsiden av skjermen er lys, og reflekterer lyset. Soft taklampe bidrar med å skape en stemningsfull atmosfære i rommet. Lampen er dimbar og kommer med en sort ledning på tre meter. Soft taklampe trenger en lyspære med E27-sokkel. Vår anbefaling for et optimalt resultat ser du i anbefalt tilbehør.


Taklampen kommer i ulike farger. Finn din favoritt.


Siden 1969 har svenske Belid designet og produsert lamper av toppkvalitet. Virksomheten legger sin stolthet i å videreføre lokale og nære tradisjoner og lar seg inspirere av den svenske naturen.

Spesifikasjoner
Varenr. 7391534003371
Produktnummer hos leverandør 1668740
Dimbar Ja
Farge Rustrød
Materiale Tekstil
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 3
Feste Henger på krok
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 40
Høyde i cm 22
Sokkel E27
Maks watt 60
Antall lyspærer 1
Anbefalt skjerm Skjerm inkludert