NYHET
NORTHERN

Snowball bordlampe H41 - messing

Tidløs og minimalistisk bordlampe fra Northern med enkle linjer. Den har en firkantet solid lampefot av messing og en opal glasskule som troner på toppen. Snowball bordlampe lever opp til navnet sitt. Den lille snøballen sprer lyset jevnt, uten å blende. Bordlampen passer fint på et sidebord, i vinduskarmen eller i en bokhylle for eksempel, og tilfører en behagelig harmoni til rommet. For lyspæreanbefaling og flere spesifikasjoner, se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 490
Færre enn 5 på nettlager,
50+ på butikklager,
Mer om dette produktet

Snowball bordlampe fra Northern er en tidløs og minimalistisk lampe, som med sitt slanke design passer perfekt i et rom der du trenger litt ekstra lys uten å ta for mye plass. Sett den i en bokhylle, i vinduskarmen eller på en skjenk for eksempel. Snowball bordlampe er nemlig et subtilt blikkfang. Lampen er designet av Trond Svendgård i 2005, og er inspirert av den klassiske Bauhaus-lampen fra mellomkrigstiden. På grunn av sine geometriske, enkle linjer snakker lampen godt sammen med de fleste stiler, og er en perfekt blanding av sterke og myke former. 


Lampen er i messing og lampefoten er kvadratisk og solid. På toppen troner en frostet opal glasskule i munnblåst glass, som sprer lyset jevnt uten å blende, og som virkelig leverer til lampenavnet. Glasskulen er 10 cm i diameter, og Snowball er dimbar, slik at du kan skape den perfekte atmosfæren til enhver tid. Lampen trenger en G9 halogen lyspære på maksimalt 40 watt - se den i anbefalt tilbehør. Den kommer med en sort ledning og har bryter og dimmer på ledningen. 


Snowball kommer i fire farger og finnes i gulvlampe og bordlampe. De fungerer fint alene, eller sammen med flere lamper i samme serie. 


Northern er et norsk merke som har tatt markedet med storm. Deres produkter er gjennomførte og kvalitetsbevisste i moderne nordisk stil. De er særlig kjent for Oslo-lampen, og har mange flere flotte lamper i sitt sortiment, som fås hos Christiania Belysning. 

Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211416
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Messing
Materiale Messing
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 10
Antall lyspærer 1
Sokkel G9
Watt 40