NORTHERN

Snowball bordlampe H41 - hvit

Snowball bordlampe fra Northern er en minimalistisk bordlampe med enkle linjer. Den har en firkantet solid lampefot av stål og en opal glasskule på toppen som sprer lyset jevnt og behagelig. Super bordlampe på et sidebord eller skjenk. For mer info se under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 1 790
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

Snowball bordlampe fra Northern er en tidløs og minimalistisk lampe, som tar svært lite plass. Lampen er i stål og lampefoten er kvadratisk og solid. På toppen troner en frostet opal glasskule i munnblåst glass, som sprer lyset jevnt uten å blende. Glasskulen er 10 cm i diameter. Snowball bordlampe er dimbar, og kommer med en transparent ledning  på to meter og har bryter og dimmer på ledningen. 


ANEBFALT BRUK

- Bruk snowball på en skjenk eller sidebord.

- Passer også utmerket på steder eller i rom med lite plass. 


MONTERING

Lampehodet i glass må monteres på basen. Se monteringsanvisningen under for veiledning. 


TILBEHØR 

Bordlampen trenger en lyspære med G9 sokkel, og vi anbefaler en LED lyspære som kan dimmes, slik at du kan tilpasse lysmengden etter behov. Se den i anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/SERIEN

Snowball bordlampe er en bestselger hos Northern. Lampen er designet av Trond Svendgård i 2005, og er inspirert av den klassiske Bauhaus-lampen fra mellomkrigstiden. På grunn av sine geometriske, enkle linjer snakker lampen godt sammen med de fleste stiler. Designeren har lykkes med å kombinere det litt stramme firkantede med myke former på en harmonisk måte. 

Snowball kommer i fire farger og finnes i gulvlampe og bordlampe. De er fin alene, eller sammen med flere lamper i samme serie. 


OM LEVERANDØREN

Northern er en norsk virksomhet som lager designlamper av høy kvalitet. Lampene er toneangivende for den nordiske stilen, med rene linjer og minimalistisk design. De er særlig kjent for prisvinnende Oslo Wood, populært kalt Oslo-lampen. I tillegg har de designikoner fra 50-tallet, som Birdy og Dokka. Mange av Northern sine lamper er inspirert av den nordiske naturen. Hos Christiania Belysning får du et bredt utvalg. 


Spesifikasjoner
Varenr. 7090018211218
Garanti 1 år
Produktnummer hos leverandør 121.
Dimbar Ja, dimmer på lampen
Farge Hvit
Materiale Stål
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2
Lystype Allmennlys
Diameter i cm 10
Antall lyspærer 1
Sokkel G9
Maks watt 40