HØVIK LYS

Fredrik startpakke 5 lys - matt sort

En startpakke til Fredrik skinnesystem sort med 1,5 meter skinne, tilkoblingsstykke og fem spotter. Denne kan brukes som den er, eller brukes som startsett for utbygging. Hvert spothode kan snus helt rundt og vippes inntil 90 grader. Til denne lampen anbefaler vi tre spotpærer med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 889
20+ PÅ LAGER
Mer om dette produktet

Fredrik er et stilnøytralt og utbyggbart skinnesystem som lar deg skreddersy løsninger for ditt hjem. Systemet kommer som startsett i form av skinnepakker med tre eller fem spotter, med henholdsvis 1 meter eller 1,5 meter skinne. I tillegg kan både skinner og spotter kjøpes løse, og ulike skjøtestykker lar deg sette sammen skinnene på ulike måter. Dette gir deg stor fleksibilitet i å skape løsninger som fungerer i ditt hjem. Spothodene kan dreies hele veien rundt, og de kan vinkles opptil 90 grader, det vil si at de kan lyse rett ned fra skinnen. Du kan også justere hvor langt inn i spothodet lyspæren skal sitte, noe som gjør det enklere å unngå at lyset fra spottene blender deg.


Fredrik skinnesystem finnes i hvit eller sort utførelse. Om du ønsker at den skal gå mest mulig i ett med taket, velger du hvit skinne for hvite eller lyse tak, og sort skinne for mørke eller trefargede tak. Men det er heller ingenting i veien for å velge å gå for kontrast og ha sort skinne i hvitt tak. Fredrik skinnesystem er en effektiv måte å sikre god grunnbelysning i hjemmet, noe som kan gi deg større kreativt spillerom for andre lamper i rommet. Ønsker du hjelp til å finne en god løsning for ditt hjem, har vi lysplanleggere som kan hjelpe deg. Book tid under lysplanlegger i hovedmenyen. Til denne lampen anbefaler vi tre spotpærer med riktig lysstyrke (lumen) for et optimalt lys. Se den i anbefalt tilbehør. Se monteringstips til Fredrik i snarveiene under.

Spesifikasjoner
Varenr. 7024089202219
Produktnummer hos leverandør 9400920221
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Feste Festes med skruer
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 6
Høyde i cm 14
Lengde i cm 150
Sokkel GU10
Maks watt 35
Antall lyspærer 5