LOUIS POULSEN

PH 2/2 Luna Limited Edition bordlampe - messing/opal

PH 2/2 Luna bordlampe er Louis Poulsen sin Limited Edition for 2023 og selges kun så langt varelageret rekker. PH Luna gir et behagelig lys til rommet, og består av ubehandlet messing og skjerm i munnblåst opalglass. Lampen er et unikt samleobjekt og arvegods. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 13 695
Færre enn 5 på nettlager
0 på butikklager
Mer om dette produktet

PH 2/2 Luna bordlampe fra Louis Poulsen er Limited Edition-modellen for 2023. Lampen er laget i ubehandlet messing og munnblåst opalglass. Over tid vil messingen på lampen patinere, og forsterke det autentiske uttrykket. Opalglasset er laget i tre lag og er blankt på yttersiden og sandblåst på innsiden. Dette gir en myk og jevn lysfordeling som ikke blender og gir fantastisk atmosfære. Lampehodet kan roteres 45 grader innover og utover. Lampen kommer med brun tekstilledning som kompletterer designet, og har en bryter i messing som sitter nederst på stammen, rett over foten. Designer Poul Henningsens initialer er vakkert og diskret gravert på lampefoten. PH 2/2 Luna er 22 cm i diameter og 32 cm høy. Den veier 2,2 kg. 


ANBEFALT BRUK

  • Plasser PH 2/2 Luna bordlampe på en skjenk eller kommode. Her vil bordlampen spre nydelig stemningslys, samtidig som den får skinne som blikkfang. 
  • PH 2/2 Luna er egnet til å stå på sidebord og nattbord. Her vil den gi nydelig stemningslys til sine omgivelser. 


MONTERING

Enkel montering; skjermene må settes på lampefoten. 


TILBEHØR

Vi anbefaler en matt kroneformet lyspære til lampen din, slik at du får et jevnt lys i glasskjermen. En kronepære er litt mindre enn normalpære, og passer bedre til den nette skjermen. Se vår anbefaling i anbefalt tilbehør. 


VEDLIKEHOLD

  • Tørkes med tørr og myk klut. Fettflekker kan fjernes med lunkent vann og mildt rengjøringsmiddel uten skuremiddel.
  • NB: Glassene må være kalde når de rengjøres, og alt vann må være fordampet før du skrur på lyset igjen.
  • Glass kan kjøpes som reservedel
  • Du kan unngå patinering hvis du ønsker. Her har vi oppskriften. 


OM DESIGNET/SERIEN

  • PH 2/2 Luna bordlampe fra Louis Poulsen produseres kun i tidsrommet 1. oktober - 31. desember 2023.
  • NB: Det finnes kun et begrenset antall av lampen, og vi selger lampen så langt lageret vårt rekker. 
  • PH 2/2 lampefot er formet som en halvmåne, derav navnet Luna, som betyr måne. Denne formen gir lampen et koselig uttrykk.
  • Hvert år lanserer Louis Poulsen en Limited Edition-modell som kun produseres ut året og har designer Poul Henningsens initialer gravert i lampen. Dette gjør lampene til unike samleobjekt og eksklusivt arvegods av ypperste sort. 


OM LEVERANDØREN
Louis Poulsen er en dansk virksomhet som har røtter tilbake til 1874, men først for alvor ble satt på kartet i designerverden i 1924 med arkitekt og designer Poul Henningsen i spissen. I dag er Louis Poulsen førende for dansk designbelysning og har verdenskjente lamper i sitt sortiment. Lampene tåler tidens tann i både uttrykk og kvalitet, og er lekre i mange ulike miljøer. I utvalget finner du klassiske designikoner og moderne designlamper. Hos Christiania Belysning kan du kjøpe lampene!

Spesifikasjoner
Varenr. 5714693290949
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 5744167699
Dimbar Nei
Farge Messing/Opal
Materiale Metall/Glass
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.8
Lystype Stemningslys
Diameter i cm 20
Høyde i cm 32
Dybde i cm 25
Sokkel E27
Maks watt 7
Antall lyspærer 1