Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Owalo 7010 gulvlampe H168 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
En unik gulvlampe, håndlaget i laminert bjørkefinér fra finske Secto. Den integrerte LED-lyskilden er skjult i skjermen til lampen, noe som hindrer blending og gir et behagelig lys. Perfekt ved siden av sofaen, i et mørkt hjørne eller andre steder du mangler det siste lille.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 11 005
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Mer om dette produktet

Owalo 7020 er en dekorativ gulvlampe fra finske Secto. Det slanke hodet gjør lampen til et kult designelement i rommet. Owalo er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. I tillegg kommer den som tak-, bord- og vegglampe. Selve armaturet på Owalo lampen er fremstilt i mattlakkert stål.


Owalo 7010 har integrert LED på 770 lumen med 2850K. Lyskilden er diskret gjemt inne i skjermen for å ikke blende, og skaper dermed et varmt og behagelig lys.


Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper. De har også stort fokus på gjenbruk og avfallssortering, for eksempel blir sponet som er til overs gjenbrukt til oppvarming.


Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre.

Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140523
Garanti 5 år
Produktnummer hos leverandør 7010 KO
Dimbar Nei
Farge Sort
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 3
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 22
Høyde i cm 168
Bredde i cm 7
Dybde i cm 35
Sokkel Integrert LED
Lumen pr lyspære 770
Maks watt 10
Kelvin 2850
Levetid 15.000 timer