FRANDSEN

Lyss gulvlampe H150 - matt grønn

Lyss gulvlampe fra danske Frandsen er en moderne lampe av den klassiske arkitektlampen. Den gir sentrert og godt lys. Perfekt som leselampe ved sofaen eller godstolen. Du kan justere lampehodet slik at lyset rettes dit du trenger. Den har fotbryter på ledningen. Mer info finner du under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 2 699
Færre enn 5 på nettlager
25+ på butikklager
Mer om dette produktet

Lyss gulvlampe fra danske Frandsen har et minimalistisk design kombinert med funksjonalitet. Lampehodet er fleksibelt, slik at du kan rette lyset akkurat dit du vil. Stålampen har metallskjerm og er blendesikker. Med sin hvite innside reflekteres lyset fra lyspæren. Lyss gulvlampe er 150 cm høy og har fotbryter på stoffledningen som er i samme farge som selve skjermen. 


ANBEFALT BRUK

Perfekt leselampe ved sofa og godstol. 


MONTERING

Det trengs kun en enkel montering. 


TILBEHØR

Til denne lampen trenger du en lyspære og vi anbefaler en retningsstyrt pære for å sikre godt lys på arbeidsflaten. Se vår anbefaling under anbefalt tilbehør. 


OM DESIGNET/SERIEN

Lampen er en del av Lyss-serien fra danske Frandsen, bestående av bordlamper, taklamper, vegglamper og gulvlamper. Kjennetegnet er et minimalistisk design kombineres med funksjonalitet. Lampene kommer i to farger. De er fint å kombinere lamper fra samme serie for å skape en helhet og harmoni i hjemmet. Hele serien kan du kjøpe hos Christiania Belysning. 


OM LEVERANDØREN

Frandsen er en dansk merkevare som ble etablert i 1968 av Benny Frandsen. De designer dekorative, tidløse og praktiske lamper med den nordiske minimalistiske touchen. Enkle, organiske former og produkter som er laget for å vare er deres varemerke. Hos Christiania Belysning finner du et godt utvalg av Frandsen sin lamper. 

Spesifikasjoner
Varenr. 5702410444096
Produktnummer hos leverandør 123041
Dimbar Nei
Farge Lys grønn
Materiale Metall
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Ja
Ledningslengde i meter til stikkontakt 2.5
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 25
Høyde i cm 150
Dybde i cm 35
Sokkel E27
Maks watt 25
Antall lyspærer 1
Produktark Last ned
Monteringsanvisning Last ned