Lang leveringstid
SECTO DESIGN

Kontro 6000 taklampe Ø45 - sort

Klikk & Hent er ikke tilgjengelig for dette produktet
Kontro 6000 taklampe fra Secto Design er en åpen og luftig taklampe. Den er håndlaget i laminert bjørkefinér. Lyspæren er skjult i midten av lampen, noe som hindrer blending, og den lyser også vakkert opp spilene fra innsiden. Sectos versjon av lysekronen. Sprer lyset godt til store deler av rommet, noe som gjør den perfekt i stuen og over spisebord. Mer info under.
check 30 dagers returrett check Hjemlevering
- +
kr 9 085
Bestillingsvare: På vårt lager om 6 uker
Mer om dette produktet

Kontro 6000 er en dekorativ takpendel fra finske Secto. Den åpne skjermen gjør lampen både funksjonell og stilren. Lampen kommer med tekstilledning på 1,5 meter opp til taket. Det gir godt og klart nedadrettet lys, i tillegg til at lyset følger hver spile nedover, noe som gir en fantastisk lyseffekt. 


ANBEFALT BRUK

  • Kontro er perfekt i en stue eller over et spisebord. 
  • Skal du ha den over spisebord, anbefaler vi én lampe hvis du har spisebord opptil 180 cm og to stk hvis bordet er 240 cm eller mer. 


MONTERING

  • Over spisebord, anbefaler vi å montere den 65 - 75 cm fra bordflaten. 


TILBEHØR

  • Det medfølger en dimbar LED-pære på 806 lumen med 3000K. Du må alltid velge en LED-pære i denne lampen for å hindre overoppheting. Under anbefalt tilbehør finner du en reservepære, som du kan kjøpe ved behov. 


OM DESIGNET/SERIEN

Kontro er en moderne og nordisk versjon av en lysekrone. Den er designet av Seppo Koho, og kommer i fargene bjørk, valnøtt, sort eller hvit. Med en Secto lampe får du en innovativ og stilren lampe i nordisk design. Alle Sectos lamper kan fint kombineres med hverandre.


OM LEVERANDØREN

Secto Design er en finsk virksomhet som lager nydelige og svært populære nordiske designlamper. De er kjent for sitt miljøfokus og innovative bruk av naturmaterialer. Bruken av nøytrale, dempede farger gir luftighet og ro, mens naturlige materialer gir preg av kos og varme til skandinavisk interiør. 

Alle Sectos lamper håndlages i Finland, og er laget av formpresset bjørkefinér som er PEFC-sertifisert. Secto har stort fokus på bærekraft, og bruker kortreist materiale fra de finske skoger i sine lamper.


Spesifikasjoner
Varenr. 6430053140455
Produktnummer hos leverandør 6000 MU
Dimbar Ja
Farge Sort
Materiale Tre
Produktets IP-grad 20
Har ledning til stikk Nei
Ledningslengde i meter til tak 1.5
Feste Henger på krok
Lystype Funksjonslys
Diameter i cm 45
Høyde i cm 21
Sokkel E27
Maks watt 20
Antall lyspærer 1